Karakomik Filmler 2
    2,8
    Karakomik Filmler 2 hakkında görüşlerin ?

Erkam Toprak
    Erkam Toprak

30 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Film ağır psikoloji ve toplumsal mesaj üzerine yoğunlaşmış ilk öyküde çok ağır bir psikolojik drama bizi bekliyor ikinci hikaye ise toplumsal mesajlarla dolu fazlasıyla iyiydi Black mirror izleyicilerine şiddetle tavsiye ederim film fazlasıyla etkileyici psikolojik anlamda kafanızda bir ağırlık hissediyorsunuz
    Kamuran Gümüş
    Kamuran Gümüş

29 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Berbat ötesi bir film kesinlikle tavsiye etmiyorum paranıza yazık Cem Yılmaz'a uymayan bir film çekmiş.
    Işıl Temel Dikici
    Işıl Temel Dikici

29 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    turu komedi yaziyor ancak degil gulmek tebessum bile etmiyorsunuz boyle sacma bir film yok film boyunca ruhum daraldi dayanmak icin cok ugrastim ama sonunu bekleyemedim cok kotuydu cem yilmaza hic yakismadi
    Alper Tolga Yıldırım
    Alper Tolga Yıldırım

29 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    SANA SADECE KOMEDİ YAKIŞIYOR BE CEM ABİ ALLAH İÇİN KARA KOMİK FİLM YAPMA SENİN YAPIMIN OLDUĞU İÇİN 2. SİNEDE GİTTİM AMA OLUYOR ZORLAMA.
    Ayberk Y
    Ayberk Y

28 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Cem Yılmaz'ın filmi diye güzeldir dedik sinemada izledik aşırı kötü zaman kaybı hiç tavsiye etmiyorum
    Osman Kazan
    Osman Kazan

28 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    2side gayet güzeldi koyun sürüsü gibi birisi bir şeyler atıp tutuyor arkasından herkes aynı şeyleri söylüyor kesinlikle gidilir
    Can Özkan
    Can Özkan

28 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Bu film ilk çektiği Karakomik filminden bile kötüydü paranıza ve zamanınıza yazık filmin sonuna kadar zor dayandım oyunculuklar çok güzel ama senaryo çok vasat sırf böyle düşünen bir tek değilim sanırım çünkü salonun yarısı kalkıp gitti izlemeyi bırakıp. Umarım cem yılmaz karakomik serisinde başarısız olduğunu fark edip komedi yapmaya devam eder.
    Mehmet Oğuz Çalışkan
    Mehmet Oğuz Çalışkan

27 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Çok kötü yarısına kadar dayanamadım sakın gitmeyin İKİ HİKAYE ARASINDA GİT GEL YAPIYOR PARANIZ BOŞA GİDER!!!!!!!!
    Batuhan Kılıç
    Batuhan Kılıç

26 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Ülkenin kıymetli sanatçılarından olan üstad Cem yılmaz,bambaşka iki filmle karşımızda. Yıllar sonra kültleşecek filmlerdir. Çok dokunaklı ve anlamlı.Sanatçılarımızı üretim sonrası destekeyeceğimize, terbiyesizce boykot etme yanlıyısız. Üstelik yapmadıkları şeyler için, daha da kötüsü sanatını yaptıkları için!
    Okan Parlak
    Okan Parlak

26 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    çok kötü bir film tercihi yaparsanız ve verdiğiniz para için üzülürseniz bu filme gidince şükrediyosunuz.DAHA KÖTÜSÜNE DAHA DENK GELMEDİM.
    ygzdmrds
    ygzdmrds

25 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    cem yılmaz gibi birisinin yönettiği ve oynadığı bir filme göre bu kadar kötü olamazdı, çok üzgünüm. Filmdeki oyuncular çok iyi oyuncular fakat tüm imajları bu filmden sonra çizildi bence. Kendi içlerine nasıl sindi acaba bu senaryoyu rolü okurken dedim. Çok vasattı inanılmaz derecede vasattı hem de. Cem yılmazın yazdığı senaryo olduğu için ve cem yılmazı kırmamak için diğer oyuncular tarafından rollerin oynanması kabul edildi diye düşünüyorum.
    Murat Erdogu
    Murat Erdogu

25 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın. Saçma sapan berbat ötesi bir film olmuş. Seyirciye verilen birşey yok. Konu zaten yok. Ekip güzel icraat yok.
    Engin A
    Engin A

25 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Filme verilen puanlar 0 veya 5. Yani ya çok beğenmişler. Ya da hiç beğenmemişler. Toplam ortalama 2.3 olduğuna göre genel olarak istenen verilmemiş demek. Güzel film güzeldir. Ne boykot dinler ne fasa fiso güzel film ezer geçer. Güzel değil. Nerdee arif v 216 nerde bu. Nerde hokkabaz nerde bu. Güldürmedi değil derdimiz. Olmamış ya. Olmamış.
    Samet Yalçın
    Samet Yalçın

24 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden abartısız söylüyorum berbat bir film yani verdiğim paraya yazık gerçekten
    Yakup Özen
    Yakup Özen

24 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Öncelikle normalde herhangi bir filme falan yorum yazan birisi değilim ama saçma yorumları görünce dayanamadım. İnsanlar ülkede o kadar alışmış ki mantıksız saçma filmlere tabi anlayamamalarına bir şey diyemiyorum sonuçta bir eseri anlamak için belli seviyede bir kültür birikimi gerekir deneyim gerekir. Evinde tüm gün saçma sapan programları izleyen insanlara göre bir film değil. Onların yazdıklarına aldırmayın. Çaresizlik korku anlık mutluluk gibi duyguları müziklerle birlikte çok güzel yaşatabilen 2 güzel film yapmış Cem Yılmaz. İzleyeceklere tek tavsiyem yorumlara bakmayın gülme amacıyla izlemeyin anlamaya çalışın. Göndermeleri eleştirileri görmeye çalışın. Zaten arada Cem Yılmazın ufak güldüren dokunuşlarını fark edebilirsiniz.Konuyu falan anlatmaya gerek yok merak eden izlemeli kendisi tecrübe etmeli. Herkese iyi seyirler.