Şahan Gökbakar senden çok özür dilerim. Kayhan filimini seyredince söylediklerim çok fazlaymış bu filim ile Kayhan filimini aradım. Böyle isimlerin yan yana gelerek bu kadar kötü bir film yapabilmesine inanın çok şaşırdım. Bu filme gülmek için gittim çok üzülerek çıktım. Evde oturup Güldür Güldür seyredin kardeşim paranız cebinizde kalsın. Bu adamları da bu kadar abartmayın bir daha. İlk defa gülmek için kendimi zorladım. yazık.
ben boyle sacma bi film gormedim oyuncularina aldandim gittim ama gercekten sacma yani anlamsiz bir iki tekrar kelimeee yapiyolar inanin pisman olmak istemiyosaniz gitmeyin spoiler:
Hayatımda izlediğim en berbat komedi filmiydi diyebilirim.Oyuncuları kadrosu güzel diye gittik ama berbattı.Hiç komik değildi.. aşırı küfür vardı ve hepsi genelde bel altı ve rahatsız edici küfürler var.Aşırı sıkıcıydı hiç gülmedik bile asla tavsiye etmem..
Boşa giden 2 saat tek kelime ile berbat. sinema da ileri doğru ilerlememiz küfürler olmuş artık öyle alışagelmiş küfürler yok filmde dümdüz ağır küfürler var küfürü hala komiklik zannedenleri kiniyorum.bir de izleme yaşı +7!. Ne denilebilir ki yazık!!!
Hayatımda izlediğim en berbat filmdi, ilk yarıya bile tahammül edemedim. Gülmek için gittim bir kere bile gülmedim. Verdiğim parayı geçtim giden zamanıma yazık. Keşke hiç gitmeseydim.
Zorlama,belalti espriler bir yere kadar komik..Maalesef begenmedim,havada kalmis bir senaryo..Kalitesiz buldum oyuncularin yetenegi de filmi kurtaramamis.
Ölümlü dünya her ne kadar filmden çok skeçler birleşimi gibi olsa da ben oldukça beğenmiştim. Farklıydı ve komikti. Bu filme de o yüzden biraz beklenti içerisinde gittim. İki saat eğlenceli vakit geçirip alışılmış Türk komedisi dışında bir şey izlerim diye düşünüyordum ama film beklentimin inanılmaz altında kaldı. Espri tarzı kendini çok tekrar ediyor. Bir sahnede aptal olma rolünü üstlenen karakter aptalca bir şey söyler ya da yapar, ardından birkaç saniyelik sessizlik olur ve biz de güleriz. Evet bu birkaç kez için güzel ama sürekli görünce sıkıyor. Hikaye deseniz zaten yok. spoiler: sonda her şeyi kötü adam söyler ve biter şeklinde. Açıkçası başarılı olmasını istediğim bir filmdi. Üzdü.
Filmin bı kaç yeri hariç gülmedim hatta gülme de sayılmaz tebessüm ettirdi. Hoşuma giden kısmı ise sonları. Belki de benim mizahıma uymadı salonda gelenlerin yarısı katıla katıla güldü. Replikler tekrar tekrar yapılarak mizah yapılmaya çalışılmış hiç komik değil. Küfür argo diyaloglara diyecek bişey yok zaten yaş sınırı koymuşlar küfre maruz kalmak istemeyen gitmez.