Bu kadar iyi oyuncu nasıl böyle bir filmde oynamış hayret. Çok kötü bir filmdi. Acaba bu kadar oyuncunun olduğu bir filmi ben mi anlamadım diye kendime de sormuyor değilim. Ama benim açımdan berbat bi filmdi diyebilirim.
Kesinlikle ailecek gitmeyin yerin dibine girdim. Ya bu kadar fazla küfür recep ivedikte yok belki. Bi karakter var zaten tek repliği küfür adamın normal repliği yok neredeyse ya. Tamam hadi küfürü geçtim. Abi 1 kere güldüm sadece ya sadece 1. Bu kadar düşük kalite bi film olacağını tahmin etmemiştim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Parayı cüzdandan çıkarıp kağıt geri dönüşüme atın daha iyi olur.
Ben hayatımda böyle kötü senaryo film görmedim. Kış uykusu 3 kusur saat onu bile izledim.ilk defa bir filmin yarısında çıktım.Oyunculari sevdiğimden gittim , lakin yola paranızı dusurseniz içiniz daha az acır , bana teşekkür edersiniz ileride Tv'de bir yerde denk gelirse.
Tek kelimeyle BERBAT... Tüm emniyet teşkilatını yerle bir eden, polislerimize hiç bir saygı barındırmayan, kadına saygısızca küfürlerin edildiği, kadini metalastiran rezalet ötesi bir film. Üzerine para verilse izlenmez...
Arayı bile beklemeden çıktık. Çok yazık, çok kötü, tam bir filim. Oyunculara ve yönetmede baktığımızda oyunculara yazık olmuş, hepsi kaliteli oyuncular.
Kadro güzel konu güzel ortada büyük bir emek var ama hayatımda bu kadar berbat bir film görmedim.Salondaki kişilerin cinsellik ve argo konuşmalarda katıla katıla gülen insanların olmasına rağmen filmde sadece bana göre bir kaç yeri komikti.Film bir an öce bitse de çıksak dediğim bir filmdi.
İnanılmaz berbat bir film. Filme dayanamadım çıktım. Neden mi🤯 Cinayet işlemeye özendirme yönü var!!! Kadına şiddet var denmemesi için kadınla erkeği şiddetin içine sokmuş. Müzik kurgu çok kalitesiz. Zamanınıza paranıza yazık derim. Tv de çıkmaması için RTÜK e şikayet edeceğim.
Hayatım da izlediğim en saçma ve aptalca bir filim. Aktörleri kaliteli diye gittik hayal kırıklığına uğradık. Ilk 15 dakika zor dayandik ve çıktık. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Komedi fimi izlicem diye gitdim komedinin k sinden haberi yok filmin çok berbat bir film olmuş konuşmalar desen o dahada berbat her kes aynı anda konuşuyor hiç bir şey anlaşılmıyor verdiğim paraya yazık
bu kadar kötü çok az film izledim. bu filmden sonra yerli komediye olan umudum gittikçe azaldı. ölümlü dünya sonrasi çok büyük bir hayal kırıklığıydı. keşke kasmasaydıniz zorlama ve bel alti espriler hic olmamis. oradaki cogu oyuncunun dogal haliyle komik olduklarini dusunuyorum. senaryo ise bikac kisim disinda çöptü. o kisimlarda kalemi aziz kedinin aldigi da belli oluyordu.komedi ciddiyet ve zaman gerektiren bir iştir. bu film aceleye gelmiş