Dündar biraz daha az görülse, izlenebilecek en iyi Türk filmleri arasında yer alır. Buna rağmen film çok güzel, uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Bu filmin güzel yanı, belki de en güzel yanı gerçek hayata benzemesi, spoiler vermek istemiyorum ama bomba sahnesine bakarsanız, filmin hemen başında Asuman'ın araba kullandığı sahneye bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Filmin ilk 1 saati durağan geçiyor bizde izlerken sıkılmıştık ama sonraki 1 saat için değermiş.Orta ve son arası belkide hiçbir filme bu kadar gülmemişimdir.Keşke filmin başı da sonları kadar güzel olsaymış.Yinede izlemeye değer kesinlikle tavsiye ederim.
Ali Atay'dan böyle bir film beklemezdim. Senaryo durgun, tıkanmış, karakterlerin çoğu safı oynuyor. 5 dakikalık kısa filmini yapsalar daha iyi olurmuş.
Feyyaz Yiğit Recep İvedik rolündeydi..1-2 espiri dışında iyi değildi. Ölümlü Dünya çok iyiydi. Onun ekmeğini yiyor bence..Not... Cem yılmaz 'ın filmleri çok küfürlü bulanlar..buna sakın bulaşmayın. iyiki sadece eşim vardı..anne- baba veya yakın akrabalarla izlenecek film değil..Asker gazinosunda izlenir ancak. Oyuncular isimlerine yakışmamış..ne de Ali Atay a
Çıkmasını 4 gözle bekledim sinemaya gidemeden kalktı bugün Tv'de izledim iyikide gitmemişim gerçekten çok kötü sadece müzikleri güzel tavsiye etmem açıkçası
spoiler: 56:30 dk sında küfür İle güldürmeye çalışma çabası sahnesine kadar gülmeyeceksiniz zaten salak saçması , zaman kaybı olarak nitelendireceğim film yapmışlar. netflixte izledim instagramda ve diğer sosyal medyada bolca paylaşıldığını görünce tavsiye ettikleri için sabırla bekledim. Ama bu kadar basit. Çocukça. İnsanları gerizekalıymış gibi muamele yapan yersiz küfürler içeren, bundan başka saçma sapan film görmedim. Şahan filmini beğenmezdim ama Şahan bu filmin yanında oskarlık olur o derece berbat bir film Bunca zaman bu siteyi ziyaret ederim. Çok kötü filmlere de denk geldim hiç birisine yorum yapmadım. Sırf bu filmin berbatlığına zaman harcamayın diye üyelik açıp fikrimi, izlenimimi yazmak istedim. 10 Üzerinden 2 puan çok bile.
Bu filime güzel diyenin aklından şüphe ederim böyle güzel bi kodroya böyle kötü filim nasıl çekilir onu anlatmışlar boşa geçen 2 saatiniz bu kadar saçmalanır yani 1 yıldızıda haketmiyo oda kadro için
şu filime yazacak olumsuz ve çaresizliği anlatacak zamanıma bile yazık ! sizden rica ediyorum milletin ve bu filimi size öneren arkadaşlarınızın zekasını da içinizde tartışın.