Cinayet Süsü
    Cinayet Süsü hakkında görüşlerin ?

Hasan Baris B
    Hasan Baris B

27 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Türkiye'nin yetiştirdiği en komik adamlardan biri Ali Atay'ın bu mükemmel yapıtına kesinlikle gidilmesi gerekiyor.Çok beğendim tavsiye ederim.
    Ibrahim G
    Ibrahim G

27 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Küfürlü sahneleri var. Özellikle vurgulamalari da pek şık olmamış. Fakat son derece kaliteli, eğlenceli bol bol güleceginiz bir film olduğuna inanıyorum.
    Nihal
    Nihal

6 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Çok keyifle izledik eğlenceli bir film tavsiye ederim verdiği mesaj ayrıca güzeldi tekrar tekrar izleyebilirim
    Lotus Body Mind
    Lotus Body Mind

8 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Oyunculuklar ve karakterler cok iyi,
    senaryo harika yazilmis.
    . Farkindalik yaratan, keyiflle ozlenebilecek bir film.
    birkan kibar
    birkan kibar

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Tam bir kara komedi, ali Atay imzası.
    Keyifle izlenenilir. Küfürler çok mu evet ama konuşma ağzında çok eğreti durmuyor. İyi. Seyirler.
    ümit bulut
    ümit bulut

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Senaryo , yonetmenlik ve oyunculuk acisinda efsane.
    Cok gulduren bir film ama sadece komedi istiyorsaniz gitmeyin. Komedi acisindan cok yuksek bir film degil ama en eglenceli turk filmlerinden biri oldugu kesin. Cekim acilari sahneler kostumler acisindan turk sinemasinin ustunde bir film olmus
    Semra Cetinkaya
    Semra Cetinkaya

17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Çok iyi bir filmdi. İlk defa bir filmde gülmekten ağladım. Oyunculuk ve senaryo mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
    Kenan Kıran
    Kenan Kıran

21 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Hayatımda izledigim en komik filmdi. Espri kabiliyeti gelismemis arkadaslar sanirim kotu yorum yapmis. Gercekten gulmekten gozunden yas gelmesini isteyen arkadaslar gidebilir ustune basa basa diyorum hayatimda izledigim en komik filmdi
    Deniz Schedler
    Deniz Schedler

22 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Müthişti. Evet bel altı espriler vardı ama hiçbiri ağır kaçmamıştı. Recep İvedik'in hedef kitlesinin ancak yarısına hitap eden bir film çünkü çoğu insan filmdeki komik sahneleri anlayabilecek kapasitede değil. Bu yüzden anlayanlar çok beğeniyor anlamayanlar da boş sözlerle eleştiriyor.Kesinlikle tavsiye edeceğim bir film.
    Volkan Mehmet Kortantamer
    Volkan Mehmet Kortantamer

10 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Bu filmde ki kara tatlı ince esprileri anlamasını beklemediğim insanlar için yapılabilecek bir şey yok... bu bitter çikolata size tatsız gelmiş alıştığınız bol sütlü çikolatalara devam... Şahane bir filmdi izlediğim en iyi kara komedilerdendi... Esprilerin inceliği beni benden alırken hem gülümsetti hem düşündürdü bazende kahkahalara boğdu... izlemeyenler için sahneleri bozmayacağım... Kötü tavsiyelere kulak asmayın buraya herkes girip yorum yapabilir herkesin bir rakibi var bana da kulak asmayın bende diğer tarafın adamı olabilirim... O gerçekten beğenmemiş, ben beğenmiş, şu da idare eder bulmuş olabiliriz; ama hiçbirimizin karakteri, kültürü dolayısıyla espri anlayışı bir değil belli değil dolayısıyla da buradaki yorumları ona göre değerlendirin... Çok eğlenme, keyif alma, kahkaha atma ve minik düşünce baloncuklarına sahip olma imkanınız var. Filmin son sahnesinde sanatçı katilimizin dediklerinden hiçbir şey anlamayıp küfürlerle araya girdiklerinden sonra bize anladığımız dilde anlat dedikleri sahne bile bu filmi yapanların ince zekasını özetliyor...
    Beybobeyb
    Beybobeyb

6 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Dayanamadım 46.dkda bıraktım.Şu karantina günlerinde bile zaman kaybı diye bıraktıysam yapımcısı bir dönüp napmışız biz desin bence. Bir iki işte iyi olmanız her yapacağınızın iyi olacağı anlamına gelmiyor. En net kanıtı bu film olmuş. Ali Atay Masum’da nasıl Leyla Mecnun karakterinden çıkamamıştıysa, Feyyaz Yiğit de Ölümlü Dünya’daki karakterinden çıkamamış. Cengiz Bozkurt da aynı. Bizden neden Hollywood çapında oyuncu çıkmadığı bu tarz yapımlarda daha iyi ortaya çıkıyor. Hangi rol tutulduysa üzerlerine yapışıyor. Başka role giremiyorlar. Böyle böyle Türk filmlerinden soğutuyorsunuz bizi. İyi kadrolar kötü yapımlar diyorum.Senaryosu müziği görselliği filan hiç yorumlamayacağım bile. O kadar kötü bir film. Komedi desen değil absürt komedi desen hiç değil.Arkadaş geyiğinizde iyi sandığınız her şeyi filme çevirmeyin lütfen. İmza.bir dost izleyici

Edt.öğle yemeğinde izlemelik bir şey olsun diye devam ettim. Harika bi final olmuş. Mehmet Özgür konuşturmuş oyunculuğunu yine. Ama genel fikrim değişmedi. Oyunculuklar berbat. Uğur Yücel gibi bir adamı bile harcamışlar. Sosyal mesaj ve Mehmet Özgür’ün süper karizmasının hatrına 3
    Mehmet Hakan Ö.
    Mehmet Hakan Ö.

18 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Ailemle gittik konuşmalar aşırı argo.Utandık filmi izlerken.Bu kadar ağır küfür olmaz ki.Filmi kesinlikle tavsiye etmiyorum.Senaryoda da iş yoktu.
    ömer b
    ömer b

18 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Yorumlara bakmayayim yine gideyim kulak asmayayim dedim ama harbiden rezalet KEPAZE kufuru bol kisiliksiz film kisaca begenmedim gitmesenizde olur...
    Zeynep Karabulut
    Zeynep Karabulut

2 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Film baştan aşağı aptal saptal muhabbetlerle dolu, kişilerin kendi gereksiz muhabbetleri bir yana, spoiler: +18 bir “sik” muhabbeti dönüyor habire, bu sözü duyunca gülecek kadar embesil olduğumuzu mu düşündüler, ne düşündüler bilmiyorum, ama ben pek fazla gülmedim de,
    komedi den ziyade film talihsiz bir dram yarattı içimde, 2 saatimin boşa geçmesi dramı.
    Nurcan K
    Nurcan K

21 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    cok sacma rezalet bir film..orda geçen zamanimiza yazik..senaryo sacma sapan................................