Cinayet Süsü
    Cinayet Süsü hakkında görüşlerin ?

Saidahuseynova439
    Saidahuseynova439

2 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    cok anlamsiz ve yorucu,kufurle yurutulen senaryo,aktorlere yakishdiramadigim bir senaryo spoiler:
    Bülent G
    Bülent G

29 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    42 yaşındayım. Hayatımda izlediğim en saçma ve rezalet film. Uğur Yücel in yerinde olsam böyle bir yapımda kesinlikle oynamazdım. İzleyecek olanlara tavsiyem hemen kaçsınlar
    Zeynep Y
    Zeynep Y

28 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Özellikle berbat bir komedi filmi çekmek için uğraşsalardı bu kadarını yapamazlardı. Hayatımda izlediğim en kötü beş filmi sıralasam ipi göğüsler. Vakit kaybından öteye geçmez sakın 5 yıldızlı yorumlara benim gibi aldanmayın sonu hüsran olur.
    muzaffer ayten
    muzaffer ayten

6 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Film başından sonuna kadar kahkaha atarak izledim. Ince espiriler ve bazı ince göndermeler mevcut. Filmin ikincisini en kısa zamanda bekliyorum.
    kulkedisi s
    kulkedisi s

31 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Filme gitmeyi düşünenleri uyarmayı kendime borç bilerek bu yorumu yazıyorum.Biz ettik siz etmeyin! Gitmeyin! Filmin fragmanı seviyeli bir komedi vaat etse de bel altı,sıkıcı..bitse de gitsek dedirten cinsten bir film.
    Aysegül YILMAZ
    Aysegül YILMAZ

3 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Çok beğeneni oldu ama benim izlediğim salondan tek bir kahkaha sesi çıkmadı. Ben hiç beğenmedim. Diyalog yok. Cümle yok. Espri yok. Mimiklerle bile güldürdü denen bu film beni hiç güldürmedi...
    Osman Y
    Osman Y

3 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿
    Pınar U.
    Pınar U.

3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Son zamanlarin en ince en güzel komedi filmi. Keyifle ve yer yer gulmekten katılarak izledim. Oyuncu kadrosuna zaten hayraniz.
    Ilhan k
    Ilhan k

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Ttttrdodhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhhddhbdbdbdhdhdhdhdhdhdhdhhfhdhdhdhdjdhdjdjdhjdjdjdjdjdjdjdjdjdkdnjdjdjdjdjdjdndndhfhfhfjfjdhdhhdhddhhdhdhdhdhdhrhrututututututututuutú
    Mehmet Aydoğan
    Mehmet Aydoğan

22 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Güzel komedi bir polisiye film olmuş,gülmekten gözümden yaş geldi son zamanlarda izlediğim en iyi flimlerden biri sadece biraz küfürlü herkesin emeğine sağlık.
    Bilge K
    Bilge K

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Mükemmel ilk dakikadan son dakikaya kadar büyük bir zevkle izledim. İzlemeyenlerin kesinlikle gidip izlemesini tavsiye ediyorum. Çekimler ve müzikler de bir harika.
    Cenk M
    Cenk M

27 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Film bence cok basarili, muzikler harika. Filmde dusuk seviye ,kufurlu ve belden asagi espiri anlayisina dayali bir komedi zorlanmamis. Dusuk gulme eşiğine sahip kimseler recep ivedik izlemeli size agir gelebilir
    Halil K
    Halil K

27 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    51 yaşındayım hayatımda böyle komik bir film seyretmedim. Gülmekten Mısır’ı yiyemedim. Tadına doyulmaz defalarca seyredilir bir film olmuş. Güldürmede çitayı oldukca yükseltmişler.
    Tebrikler
    Fatmanur Özen
    Fatmanur Özen

14 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Hiç bir Türk filminde bu kadar güldüğümü hatta hiç bir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.. ilk sahnesinden son sahnesine inanılmaz.. Çarpıcı sonu da kesinlikle es geçilemez..
    Coşkun Alperen
    Coşkun Alperen

19 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Düşük puan verenlere IQ larına uygun filmleri izlemesi için yönlendirme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ali Atay ın ilk filmine göre daha komik daha zekice bir kurgu ve harika bir son tek kelimeyle bayıldım.