Cinayet Süsü
    Cinayet Süsü hakkında görüşlerin ?

huntie
    huntie

27 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Ölümlü dünya filmini sinemada izleyememiş ve izlenme rakamlarından beklentimi düşük tutmuştum.Evde izlediğimde çok gülmüş ve eğlenmiştim.
    Neredeyse aynı kadronun yeni film çıkardığını duyar duymaz gittik ve gülmekten karnımıza ağrılar girdi.
    Argo tam dozajında olmuş,ülkede çekilmeyen tarzda bir komedi filmi olduğu için çoğu kişi ön yargılı yaklaşabilir ve hatta filmi kötüleyebilir ama gidip görmek gerekiyor.Aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir film, mükemmel.
    Cemo Ozan
    Cemo Ozan

5 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Konusu çok güzeldi ama sanki eksik bişy vardı. Bi tık daha güzel olabilirdi ben beğendim. Ali Atay'ın güçlü bir kalemi Genç ve yetenekli
    SE A.
    SE A.

27 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Ali ATAY'ın tarzını beğeniyorum. Film çok eğlenceliydi, çok güldüm. İlk yarı biraz durgun olsa da ikinci bölümde çok eğlendik. Tavsiye ederim, izleyin.
    braveheart67
    braveheart67

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Ölümlü dünyayı sevenle bu filmi de severler. Tarz aynı. Türk sinemasında pek alışık olmadığımız bir tarzı var. Ben eğlendim.
    Zeynel K
    Zeynel K

28 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Ali Atay sen mükemmel bir detaysın. Türk sinemasına çok güzel eserler kazandırmaya devam ediyor. Ayrıca filmin kadrosu da çok çok kaliteli özellikle Cengiz Bozkurt ve Feyyaz Yiğit'e bayıldım.
    mühendis c
    mühendis c

28 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Emeğe saygım sonsuz ama tamamen vakit kaybı güldüğüm tek bir sahne olmadı. Türk polisini çok basite alan bı yapım olmuş gerçekten beğenmedim
    Arda B
    Arda B

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Ölümlü dünya her ne kadar filmden çok skeçler birleşimi gibi olsa da ben oldukça beğenmiştim. Farklıydı ve komikti. Bu filme de o yüzden biraz beklenti içerisinde gittim. İki saat eğlenceli vakit geçirip alışılmış Türk komedisi dışında bir şey izlerim diye düşünüyordum ama film beklentimin inanılmaz altında kaldı. Espri tarzı kendini çok tekrar ediyor. Bir sahnede aptal olma rolünü üstlenen karakter aptalca bir şey söyler ya da yapar, ardından birkaç saniyelik sessizlik olur ve biz de güleriz. Evet bu birkaç kez için güzel ama sürekli görünce sıkıyor. Hikaye deseniz zaten yok. spoiler: sonda her şeyi kötü adam söyler ve biter şeklinde.
    Açıkçası başarılı olmasını istediğim bir filmdi. Üzdü.
    Ahmet Büke
    Ahmet Büke

30 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    komik polislerin bir seri katilin peşine düşme hikayesi. Oyunculuklar gerçekten harika. Kurgu sürükleyicilik müthiş. En sonda filmin yaptığı ters köşede müthiş olmuş. Kaliteli kalbur üstü bir türk polis komedi filmi. 10 / 9,5
    Selcan
    Selcan

25 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Çok sıkıcıydı komik değildi yarıda çıkmak zorunda kaldım bel altı küfürler sıktı olmamış malesef kadroya yazık
    Muhammet G.
    Muhammet G.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

16 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Filmin bı kaç yeri hariç gülmedim hatta gülme de sayılmaz tebessüm ettirdi. Hoşuma giden kısmı ise sonları. Belki de benim mizahıma uymadı salonda gelenlerin yarısı katıla katıla güldü. Replikler tekrar tekrar yapılarak mizah yapılmaya çalışılmış hiç komik değil. Küfür argo diyaloglara diyecek bişey yok zaten yaş sınırı koymuşlar küfre maruz kalmak istemeyen gitmez.
    BARIŞ KÖTEŞ
    BARIŞ KÖTEŞ

2 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Böyle bir kadrodan bu kadar kötü film çıkmasını beklemezdim.Argo ve küfüre dayalı gülme beklentisi olan konusu çok kötü bir film
    oscar
    oscar

16 Eylül 2021 tarihinde eklendi
    Ali ataydan güzel bir iş daha. Cengiz Bozkurt döktürmüş. Güzel bir cinayet komedisi. Uğur Yücel bitse de gitsek der gibi oynasa da güzeldi. Filmi beğensem de beklentimin aşağısında kaldı. Ali Atay'ın Limonata, Ölümlü Dünya filmleri çok daha iyiydi. Ben sulu komedi pek sevmem. Cinayet Süsü biraz bunu da barındırıyor. Fakat diğer sevdiğim yanları nedeniyle bunu göz önünde bulundurmuyorum. Herkese tavsiye ederim
    Sah A
    Sah A

29 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle harika bir film. Durum komedisi be Ali Atay farki diyorum sadece. Cem Yilmaz Kara Komik fiyaskosundan sonra cok iyi geldi bu film.
    Arzu U
    Arzu U

12 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    İyi ki kötü yorumlara aldanmayıp gitmişim.Senaryo, oyunculuk, müzikler harika . Tam bir absürd komedi, altını çiziyorum Absürd.. eğer absürd komedi ne bilmiyorsanız sevmiyorsanız gitmeyin,gitmeyin ki sonrada böyle güzel filmleri karalamayın. Yönetmen oyuncular zaten tartışmasız 10..
    seçil b
    seçil b

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    İlk bölümde kısır döngü diyaloglarla biraz yorsada ikinci yarıda bütün hepsini unutturup sinemadan keyifli çıkmanızı sağlayan bir film olmuş.