Cinayet Süsü
    Cinayet Süsü hakkında görüşlerin ?

IBRAHIM SAMIL T
    IBRAHIM SAMIL T

29 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Mükemmel olmuş Ali Atay ve ekibini tebrik ediyorum. Mükemmel olmuş Ali Atay ve ekibini tebrik ediyorum.
    Btldmr2410
    Btldmr2410

1 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Ben hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum gerçekten harika bir filmdi. Beğenmeyenler haksızlık ediyorlar kesinlikle gidilmeli.
    ali sur
    ali sur

19 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Bu kadar tahmin etmiyordum geberdim gülmekten oyuncular konu espiriler buluşmuş çok kaliteli olmuş devamı gelir umarım.
    bunyamin29
    bunyamin29

24 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Cinayet Süsü kadrosu itibari ile merak ettiğim filmlerden biriydi.Değişik bir film olmuş.Aslında ilk yarısı o kadar güzel değildi ama 2.yarısı süperdi hele Cengiz Bozkurt'un replikleri muhteşem ötesi idi.Genel anlamda güzel bir film olmuş..
    Funny Duck
    Funny Duck

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Ölümlü dunya cok ama cok guzeldi ama sonradan anlasildi limonata cok ama cok guzeldi sonradan degeri bilindi insallah insanlar gine aynisini yapmaz
    Cengiz S
    Cengiz S

29 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    çok kaliteli sanatçılardan, kalitesi vasat bir filmdi, 2. sefer izlenmeyecek filmler vardır ya işte öyle bir şey,
    emeğe saygı ama olmamış, ayrıca tamam argo, sokak küfürü falan onu anladıkta, porno vari , çok absurt kelimeler o ne öyle hiç olmamış,
    Alper T
    Alper T

3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Gayet güzel ve gerçekçi bir film olmuş. Emniyet penceresinden bakilirsa epey gercekci, hos ve skilmadan izledim
    Sultan B
    Sultan B

30 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Guzel sayilabilecek bir filim belaltı esprileri vardır ve rahatsiz oldum çocuklarimla biraz gülelim demistik 18 yaşından büyüklerdi
    Duygu B
    Duygu B

25 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Muhteşem bir film gülmediğimiz bir saniye bile olmadı sinemaya verdiğimiz para sonuna kadar helal olsun ekip muhteşem ne olur Ali Atay ikincisinide çeksin👏🏻👏🏻👏🏻
    Orkide U
    Orkide U

29 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Filmin başından sonuna kadar güldüm.
    Çok eğlenceli bir film olmuş. Sonu çok güzel bağlanmış hiçbirşeyin havada kalmadığı müziklerin dinamikliği ve görsel acıdan sahnelerin güzelliği tartışılmaz.
    Ama bütün bu sanatsallik zeka pırıltısı ve senaryonun güzelliği filan hepsini bir kenara bırakın. Film çok komik . En önemlisi bu . Gerçekten çok gülersiniz.
    Yusuf B
    Yusuf B

25 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Mimik oynamadı, efektler çok sıradan diyaloglar kötü. Paranıza yazık izlemeye değmez. Olay kurgu çok basit sıradan.
    Gülsah K
    Gülsah K

2 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    o kadar kötüydü ki gülmeyi bırak rahatsız oldum. Film çok güzeldi çok güldüm diiyenlerle aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum.
    elif sila a
    elif sila a

25 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    O kadar çok eğlendim ki herkese tavsiye ediyorum bu ekibe bir kez daha hayran kaldım hepsi harikaydı. Çıkın çıkın gelin.
    okan d
    okan d

29 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Bu Sezon Vizyona Giren En İyi Komedi Filmi! Yok Cinsiyetci Küfürler Yok Polis Teşkilatının Düştüğü Durum Vs vs gibi Geyik Yapanlar Sinemaya Gitmesin Zaten . Gülmek Eğlenmek Ve En Önemlisi Film İzlemek İsteyen Mutlaka Gitsin .
    Serra C
    Serra C

25 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Zorlama,belalti espriler bir yere kadar komik..Maalesef begenmedim,havada kalmis bir senaryo..Kalitesiz buldum oyuncularin yetenegi de filmi kurtaramamis.