Cinayet Süsü
    Cinayet Süsü hakkında görüşlerin ?

Tugce
    Tugce

2 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Sırf bu filme yorum yapabilmek için hesap açtım. Gerçekten zaman kaybı, tamamlamaya bile dayanamadım.
    Sprucen
    Sprucen

31 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Uzun zaman sonra ilk defa bir film bitmesin istedim. Çok şey yazmaya gerek yok gidin izleyin derim. Biraz fazla küfür var diyebilirim ama nispeten daha az küfür olan cem yılmaz filminden çok daha eğlenceliydi.
    Abdullah Y
    Abdullah Y

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Arayı bile beklemeden çıktık. Çok yazık, çok kötü, tam bir filim.
    Oyunculara ve yönetmede baktığımızda oyunculara yazık olmuş, hepsi kaliteli oyuncular.
    Gizem M
    Gizem M

4 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Kadro güzel konu güzel ortada büyük bir emek var ama hayatımda bu kadar berbat bir film görmedim.Salondaki kişilerin cinsellik ve argo konuşmalarda katıla katıla gülen insanların olmasına rağmen filmde sadece bana göre bir kaç yeri komikti.Film bir an öce bitse de çıksak dediğim bir filmdi.
    Esra İmamoğlu
    Esra İmamoğlu

9 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    İnanılmaz berbat bir film. Filme dayanamadım çıktım. Neden mi🤯 Cinayet işlemeye özendirme yönü var!!! Kadına şiddet var denmemesi için kadınla erkeği şiddetin içine sokmuş. Müzik kurgu çok kalitesiz. Zamanınıza paranıza yazık derim. Tv de çıkmaması için RTÜK e şikayet edeceğim.
    SenBen Y
    SenBen Y

3 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Hayatım da izlediğim en saçma ve aptalca bir filim. Aktörleri kaliteli diye gittik hayal kırıklığına uğradık. Ilk 15 dakika zor dayandik ve çıktık. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    Berdimuhammet O
    Berdimuhammet O

25 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Komedi fimi izlicem diye gitdim komedinin k sinden haberi yok filmin çok berbat bir film olmuş konuşmalar desen o dahada berbat her kes aynı anda konuşuyor hiç bir şey anlaşılmıyor verdiğim paraya yazık
    Batuhan A
    Batuhan A

25 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    O kadar kötü ki reklam arasında arkadasımla dışarı çıkıp arog tan sahneler izlerken 2. Yarısına girmedik.
    Ezel A
    Ezel A

25 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Bir ara uyumayı denedim.4 kişi ara oldugu gibi geri dönmemek üzere çıktık. Kesinlikle tavsiye etmiyorum
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

7 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    bu kadar güzel bir ekibin olduğu bir film hiç kötü olabilir mi? kesinlikle izleyin ve bol bol gülün 8/10
    Ceren T
    Ceren T

25 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Çok eğlendim uzun zaman sonra bu kadar samimi ve zorlama olmayan bir film izledim. Mantık arayanlar gidip polisiye dram gerilim filmleri izlesin. Absürtlük bu ekibin ruhunda var,bu hoşumuza giden şey zaten. Beni yormadan samimi güldürdü. Gidin izleyin kesinlikle çok iyi azıcık Ali Atay ve Feyyaz yiğit absürtlüğünden anlayan ve uzun süredir takip edenler çok eğlenceli vakit geçireceklerdir eminin
    Yigit D
    Yigit D

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Gitmeyin paranıza yazık çok kötü bir film di.Hiç gülmedim.Yarısonda uyuya kaldım. spoiler:

En sonunda suçluyu buluyolar ve ben öldürmedim diyor.
    Mert H
    Mert H

2 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Filmi izleyemediğim için aylardır dijital platforma düşmesini bekliyordum. Sosyal medyayı irdelediğimizde bunu bekleyen çok fazla izleyici olduğunu da görebiliyordum. Normal şartlarda gelen kanunla birlikte geçtiğimiz ay içerisinde bu filmin yayınlanması gerekirken maalesef bugüne kadar sarktı. Filmi büyük ihtimalle internet üzerinden ilk izleyenlerden biri oldum ancak çok beklediğimden ya da beklentimi yükselttiğimden midir, bilemedim; film bana göre çok sönük kaldı. Yer yer güldüğüm noktalar olsa da bu kadar bekleyince olağanüstü bir yapım çıkacak gibi düşündürdü bana. Güzel sosyal mesajların yer aldığı ortalama bir film.
    Tugba T
    Tugba T

31 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok ince ince işlenmiş, harika ayrıntılarla dolu çok uğraşılmış keyifli bir filmdi. Türk filmleri arasında izlenebilecek nadir filmlerden, bir diğeri de zaten ölümlü dünya.
    Bengi
    Bengi

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    bu kadar kötü çok az film izledim. bu filmden sonra yerli komediye olan umudum gittikçe azaldı. ölümlü dünya sonrasi çok büyük bir hayal kırıklığıydı. keşke kasmasaydıniz zorlama ve bel alti espriler hic olmamis. oradaki cogu oyuncunun dogal haliyle komik olduklarini dusunuyorum. senaryo ise bikac kisim disinda çöptü. o kisimlarda kalemi aziz kedinin aldigi da belli oluyordu.komedi ciddiyet ve zaman gerektiren bir iştir. bu film aceleye gelmiş