3,1
Meg 2: Çukur hakkında görüşlerin ?
5 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Film gerçekten güzel ve etkileyici özellikle senaryo ve kurgu olarak ilk filminin üstüne güzel bir ilerleme katedilmiş ancak bu film ilk filmin ruhani havasını yansıtmıyor. İlk film bir tık daha ciddi ve aksiyon dozajı yüksek bir filmdi bu film ise ruhani devamı olarak ise bu kısmı spoiler (butonunda belirtmeyi uygun görüyorum ) spoiler: Dev Köpekbalığı Ahtapota Karşı ve Mega Shark Vs Crocosaurus filmlerinin ruhani devamlılığı niteliğinde olmuş. Bu filmi izlerken bu iki iflmi sıklıkla nadım ve ruhani devamlılık olarak bu iki filmi baz aldığını düşünüyorum ancak günümüzün şartları çok daha iyi olduğu için bu iki filmden çok daha başarılı olmuş ve ana karakterlerden biri olsaydı çok daha ciddi bir son olabilirdi mesela bir fedakarlık yapılsaydı ancak senaristler böyle mutsuz bir son yerine bahsetmiş olduğum 2 filmi örnek alarak daha az ciddi ve daha eğlenceli bir film yapmışlar.
genede filmi herşeyiyle beğendim. zamanınız ve imkanınız varsa bu yaz günlerinde izlenebilecek bir film olduğunu düşünüyorum.
24 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
film bence gayet güzel neden kötü diyenlere aldırmayın yalnız film 2D tercih ederim spoiler: meg in aksiyon sahneleri ilk filme göre gore çok az ama boyle daha iyi olmuş diger canavarları kraken ve diger canlılar film güzellestiriyor
film ilk filmden ne daha iyi ne daha kotü tek kelimeyle çok güzel
18 Eylül 2023 tarihinde eklendi
İlluminati'ye nasıl üye olduğuma dair tanıklığım. Büyük İlluminati'ye, büyük bir İlluminati üyesi olarak katılmak isteyen ve benim de büyük bir üye olmamı isteyen insanlarla tanışmak istiyorum. Adı Lord Felix Morgan. Yaşamımı ölüm aşamasından kurtarmam için bana yardım et. Yaklaşık 2 yıl 6 ay sonra terhis oldum. Pek çok İlluminati üyesinin ihanetine uğradıktan sonra. Yıllar geçtikçe umutsuzdum ve mali açıdan çökmüştüm. Ancak bir gün internette gezinirken büyük İlluminati Lordu Felix Morgan'ın bir gönderisine rastladım ve eğer büyük İlluminati'den biriyseniz ünlü, zengin ve hayatta başarılı olabileceğinizi söylüyordu. Onunla temasa geçtim ve her şeyi anlattım, o da kullanılan kayıt defterini tavsiye etti ve başlamama yardımcı olması için büyük üyenin parasını ödedim ve Illuminati Dünya Düzeni'ne dahil oldum. Bundan sonra bana tüm yönergeleri verdiler ve inisiyasyondan sonra yeni üyelere toplam 1.000.000 $ nakit ödül verileceğini bildirdiler. Lord Felix Morgan'ın yardımıyla. İlluminati'nin tam üyesi olarak tamamen inisiye oldum. Tavsiyeniz daha önce bir dolandırıcıyı denediğiniz veya denediğiniz yönündeyse, katılmanıza yardımcı olmak bana düşüyor, o yüzden Lord Morgan'ı deneyin. Gelecekteki yaşamınızda istediğiniz kişi olmak için en iyi şansınız. Onunla WhatsApp +2348055459757 üzerinden iletişime geçin veya e-posta gönderin: Illuminatiofficial565@gmail.com