Bence biraz yavan bir film olmuş konu iyi ama yönetmen pek sürükleyememiş ve sıkıcı olmuş çok kötü değil ama süperde değildi oyuncular iyi keşke yönetmen daha iyi bir iş çıkarabilseymiş.6/10
bence çok kaliteli bir film olmuş...özellikle kate winslet’la partneri çok iyi bir ikili oluşturmuşlar...filmi çıktığı yıl izleme imkanı bulmuş ve gerçekten çok beğenmiştim.8/10
filmi sırf Matthew'u bir başka filmde daha izlemek uğruna aldım.Çok umutlandım kesin süper filmdir falan diye,zaten ismi bile yeter dedim ama Kate ve Matthew gibi oyuncuları bünyesinde barındırmasına rağmen film akıcılığını sürdüremiyordu.Benim amacım Matt'i görmek belki bunun yanında filmde iyiyse keyifli birkaç saat geçirmekti ama film sadece ilk niyetimi karşılayabildi.Bu tarzda birçok film izlemiş ve onları beğenmiş olmama rağmen bu film bana pek birşey katamadı,keşke daha iyi olsaymış:(yazık...
bence bu bir savaş filmi değildi, acemice çekilmiş bir aşk filmiydi. aksayan yönleri olmasına rağmen merhamet hissiyle karışık beğendim. dougry scott tam rolünün adamıymış ve de kate winslet tabii ki, her rolde farklı kişilik.
Film konu itibarıyla fena değil bence. oyunculukta iyi o halde bazıları neyi kopuk buldu bu filmde anlayamadım. Tabi çok müthiş bir film olduğunu söyliyemiyeceğim ama vasatın üstünde sürükleyici bir film bence.
ya film için tek diğecek şeyim var oda çok sıkıcı olması.Nerdeyse uykum geliyordu.Bİraz da karışık olmasıve ve hiç heyecan olmaması uykum gelecek halini alıyor.Şiddetle tavsiye etmem.Ama inat edip izlemek istiyorum diyorsanız keyif sizin...