Şeytan Geçidi Enhara
    2,6
    Şeytan Geçidi Enhara hakkında görüşlerin ?

Mert H
    Mert H

19 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Zaman kaybı, vasatın da altında bir film. Klasik kötü Türk korku filmlerinden biri, rezalet bir yapım.
    Dilek D
    Dilek D

15 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    Kesinlikle gitmeyin hem paranıza hem zamanınıza yazık pek birşey beklemiyordum ama bukadar da olabileceğini düşünmemiştim
    Duygu A
    Duygu A

15 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    Oyunculuk, çekim 0. Zaman kaybı arkadaşlar gitmeyin. Korku hariç tüm duyguları yaşıyorsunuz özellikle gülmekten ölüyosunuz o dublajlı sesleri duyunca dkxjskhxlsjs
    Servet C
    Servet C

13 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    !!!DİKKAT SAKİN İZLEMEYİN!!!
    Hayatımda izlediğim en berbat film resmen universite ödevi icin yapilmis gibi bos yere zaman ve para kaybı tavsiye etmiyorum
    Batuhan K
    Batuhan K

8 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    İzlediğim en kötü film olabilir,film vizyona koyulmadan önce bi izleyin. Sadece zaman kaybı. Parasında değilim zamanımı geri verin
    Erkan B
    Erkan B

27 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    Sosyal Medyada konuşulduğu kadar mı.. merak ettm gidip sinemaya izlicem ;) sonrasında buraya gelip düşüncelerimi tekrar yazıcam
    Güray Y
    Güray Y

27 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    hayret cin kullanılmayan bir film saçmalıkları var ama genede fena değil gidilir. efektler güzel duruyor
    Dogukan G
    Dogukan G

27 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    Şeytan bizim ülkede pek tutmuyor ama bu biraz daha farklı olmuş iyi gibi hadi bakalım !!!!!!!!!!!!!!
    Salih K
    Salih K

27 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    Değişik bir korku olmuş, açıkçası merak ettim. Umarım fragmandaki etkiyi yine verir. Gişesi bol olsun