JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
29 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Ben bu filmin neden Ronny Yu’ya teslim edildiğini çok merak ediyorum.Kariyerinde kalbur üstü bir film yapabilmiş miydi acaba Ronny Yu?Bu film de bir çok korku filmi gibi çoğu yerinde ses efektlerine başvuruyor.Ve ses efektleri dışındaki bölümler de pek korkutmuyor.Ama geriyor.Yine de sadece son bölümü için bile seyredilebilir bir film olduğunu düşünüyorum ben.Zaten bundan başka da pek orijinal bi tarafı yok.Bir de şu var: Filmde Freddy tek kötü karaktermiş gibi gösteriliyor.Ben buna şaşırdım açıkçası (Jason’ı daha çok sevmeme rağmen).Bu da farklı bir bakış açısı olsa gerek. 6/10
Kan severler için hoş bir film olabailir ama çoook kötü bir yapıt keşke yapmamış olsalardı jason ve freedy o zaman daha akıllarda kalan karakterler olabilirlerdi gerçekten zaman kaybıydı benim için ne korku unsurları var nede gerilim sadece kan...
Filmde freddy den çok jason katil olarak görev gördü. Kurbanlarını acımadan öldürmeye devam etti. Ama Freddy daha çok Jason ile ilgilendi bu filmde.. Yinede güzeldi bu film sadece Freddy için izlenebilir.
inanılmaz derecede kötüydü.filmin amacını korku olarak düşünüyordum.ama gittiyimde korkayım mı,güleyim mi anlamadım.korku diye bir şey yok zaten.boş ve klişe olan herşey yine karşınıza çıkıyor.ayrıca saçmalıklar vardı.mesela fredy nin jason un gözlerini oymasına ragmen hala gömesi büyük saçmalıktı.izlemeye degermi tartışılır
bu iki korku kahramanının hayranları için güzel bir ziyafet.gerek fredi gerekse 13. cuma serisi zaman içinde çoğaldı. ve çoğaldıkçada saçmalaştı.bundada yer yer saçmalıklar olsada 6/10
bu tür katilleri bir filmde toplamak çok akıllıca bir fikir yönetmenleri ve oyuncuları tebrik etmek lazım bence seyretmeye deger bir film bence tabi bazı kişlerce filmin çekilmesine belkide gerek görülmeyebilir ama olsun bence cok hareketli vede heyecanlı
butun gerılım fılmlerını ızledıgım ıcın bu tur fılmler benı korkutmuyo. freddy ya da jason cok komık gelıyolar artık. freddy her zamankı gıbı formunda. ama psikopat bı jason var karsısında. bazı sahneler cok guzel. adamım jason daha da guzel.cok karızmatık olmus yıne:)
YA BÖYLE FİLİMLERE GÜZEL DENMESİ BİRAZ TUFAH.YANLIZ SIKILMIYORSUNUZ BELİRLİ BİR TEMPOSU VAR.İLK YARIM SAATİ BAYAÐI KOMİK ÖZELİKLE BURUN SAHNESİ ÇOK KOMİK. EN FAZLA 10 DAKALIK GERİLİM SAHNESİ ONDAN SONRAKİ TİSKİNTİ. BU FİLİM ÇEKİLDİÐİ YERDE KIRMIZI BOYA KESİN KARABORSA OLMUŞTUR.ŞAÇMA ÖTESİNDE ÖTESİ
şunu söylemek istiyorum bu film kotkutmak için değil EĞLENDİRMEK İÇİN YAPILMIŞTIR. hala bu filmin neresi korkunç falan diye eleştirmeyin bu eğlenceli filmi
***kaçirmayin derim bu filmi*** Filme vizyona girdiği ilk gün gittim ama yazılan yorumları okuyunca birşeyler yazma gereği hissettim.Öncelikle bu filmi çok ciddiye almamanız gerek, neden derseniz bu film özellikle korku film fanları arasında sıkça geçen muhabbetlere yani bu iki efsanevi sapık katil bir araya gelirse ne olur sorusuna yanıt vermek için çevrilmiş ve önceki filmlerden bağımsız özel bir film.Buna benzer bir geyikte yakında yine başka bir filmle nihayete ericek: Predator mü döver yoksa alien mı?:) bu geyikte tarih olucak.Freddy`nin hastası olan biri olarak söylüyorum onu Jason ile dövüştürmek mükemmel bir fikirdi.Şahsen ben ikisi kapışırken çooook eğledim.Bu iki efsane sinema karakterine bu filmle cidden güzel bir nokta konulup saygı duruşunda durulmuş.Ben burada yazılan kötü yorumları dikkate almamanız ve bu filmi izlemenizi öneririm.Eğer Freddy ve Jason`ın diğer filmlerini izleyip benim gibi sevdiyseniz alıcağınız zevki 100 le çarpın