Selin Ö.
1 değerlendirme
4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Film o kadar amaçsız ve saçmaydı ki nereden başlasam bilemiyorum... Kitapları okuduktan sonra bu filmi beğenmeniz imkansız, gerçi okumasanız da iyi film nedir biliyorsanız yine beğenmezsiniz . Akasha'nın siyahi olması, Anne Rice'ın anlattığı o gördüğünüzde dilinizin tutulmasına sebep olacak muhteşem güzellikteki vampirlerin bu kadar çirkin ve gerçek karakterlerine ters olması, LOUİS'İN YERİNE JESSE'NİN KONULMAYA ÇALIŞILMASI gibi bir sürü saçmalık vardı. Filmler kitaplardan alıntı olduklarında birebir aynısı olması gerekmez ama bu film tam anlamıyla batırmış. Yaptıkları şey şu olmuş "hımm.. ilk sayfadan şunu alalım ortadan bunu sondan da bunu, birazda aldığımız sahnelerdeki mantığı çıkartalım, mükemmel hadi şimdi bunu film yapalım" Filmi izlerken kafamda kitabın aslı canlanıp durdu ve beğendiğim bir sahnesi bile olmadı. Bu filmi izleyip Vampirle Görüşmeyi hala izlemeyen varsa hemen gitsin izlesin uyarlama film dediğin böyle değil öyle yapılır.
Aaliyah film kadrosunda var diye izledim. Kısaca berbat bir film. Anlamsız bir konu, cılız bir senaryo ve zayıf bir kadro. Filme 35 milyon dolar harcadılar ama gişe getirisi aynı oldu. Aaliyah'ın sansasyonel ölümünden hemen sonra vizyona girdiği halde seyirci filme rağbet etmedi. Uçan vampir ne ya. Superman gibi. Boş vakitte bile izlenmez. Ama Aaliyah'ı son projesinde görmek isteyenler belki.
Bana göre hayatımda izlediğim en güzel vampir filmiydi, çok etkileyiciydi. Bir değil bir çok kez izledim ve hiç bıkmadım. Müziklerini ise hala dinlerim.
Sadece Lestat de Lioncourt için izlenebilecek film.Senaryo,konu anlatımı vasat.Ayrıca yeni versiyon çok daha iyi bir Queen Of The Damned beklemekteyim.Belli mi olur?
yari vampirLe gorusme yari balade oLan rock muzik esLiginde vampir fiLmi... fiLmin konusu sacmaydi ama muzikLer guseLdi ve aaliyah guseL hatun oLdugunu bu fiLmde cumLe aLeme gostermisti ki zamansiz gitti....
Film gayet hoş 1994 yılındaki vampirle görüşmenin 3. bölümü ama bunda lestat karakterini Tom cruise değil başka biri oynuyor bnce süper bir film konusuda hoş... Ama 3. filmin yönetmeni besbelli Ville Vallo hastasıymış bizim lestatı ona benzetmiş :D
İkinci filmin adı ne?İnterview with the Vampire izledim.Bu filmi de satın aldım.İkinci bi film varsa eğer önce onu izliyim.
müzikler hariç felaket kötü bi film. sadece türkiye de beğenildi. özellikle konu fiyasko, hele rock yıldızı vampir... güldürmeyin adamı... kesinlikle fiyasko...