xeanno
17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film gayet hoş 1994 yılındaki vampirle görüşmenin 3. bölümü ama bunda lestat karakterini Tom cruise değil başka biri oynuyor bnce süper bir film konusuda hoş... Ama 3. filmin yönetmeni besbelli Ville Vallo hastasıymış bizim lestatı ona benzetmiş :D
İkinci filmin adı ne?İnterview with the Vampire izledim.Bu filmi de satın aldım.İkinci bi film varsa eğer önce onu izliyim.
film bence gayet güzel hatta favori filmler arasına gelebilecek kadar.. vampir filmlerini seviyorsanız ve de Stuart Townsend' i kesinlikle kaçırmayın derim.. :))
yari vampirLe gorusme yari balade oLan rock muzik esLiginde vampir fiLmi... fiLmin konusu sacmaydi ama muzikLer guseLdi ve aaliyah guseL hatun oLdugunu bu fiLmde cumLe aLeme gostermisti ki zamansiz gitti....
aaliyah oynamamış sanki yaşamış.şehvet onda,zalimlik onda,güç onda.giydiği kostüm filme daha bi mistik hava katmış.güzel bir film çıkmış ortaya .fakat biraz yavaş kalmış.hareket çok sınırlı.tabi bu gülün dikeni gibi .katlanılası bi eksiklik.geneline bakarsak iyi.
Aaliyah film kadrosunda var diye izledim. Kısaca berbat bir film. Anlamsız bir konu, cılız bir senaryo ve zayıf bir kadro. Filme 35 milyon dolar harcadılar ama gişe getirisi aynı oldu. Aaliyah'ın sansasyonel ölümünden hemen sonra vizyona girdiği halde seyirci filme rağbet etmedi. Uçan vampir ne ya. Superman gibi. Boş vakitte bile izlenmez. Ama Aaliyah'ı son projesinde görmek isteyenler belki.
bu film gercekten muhtesemdi.Normalde de vampir filmlerine bayilirim zaten ancak bu filmi atlamistim.Baba sana tesekkur ederim :)) Bu filmde garip bi sekilde duygusallik on plana cıkıyo sanki icine insani duygulari oylesine saklamıslar ki gercekten insan olduguma mutluyum.Ustelik vampirleri cok farkli taraftan bakıslarida cok guzeldi.
Film kesinlikle inanılmaz.Klasik bir vahşi vampir filmi izlemeyi bekliyorsanız hiç izlemeyin derim.Müzikler bir harika.Görütüler etkileyici.LESTAT ise manyak bi karizmaya sahip.Çok etkileyici gözlere sahip olduğunu söylemeliyim.Stuart Townsend'in en iyi rolü.Kesinlikle kusursuz oynamış.Sadece finalini daha görkemli yapabilirlerdi diye düşünüyorum.