Bu filmin gişede batmış olmasına inanamıyorum. Bence en iyi bilim-kurgu fimlerinden biri. Zamanla değer kazanacak filmlerden. C. Bale her zamanki gibi müthiş..
arkadaşlar bu bilim kurgu filmlerini bari gerçek dünyayla karşılaştırıp saçmalıkla itham etmeyin.eğer bi film KEendi İÇinde TUtarlıysa filme olumsuz bir yorum yapan kişi yorumculuktan anlamıyor demektir.bu film oyuncularıyla konusuyla kendi içinde tutarlılığıyla çok hoş bir film.zevkle izlenebilcek film.bu arada johnun oğlunun babasına "john ilaçlarını içtinmi" olarak hitap etmesi bunun saçmalğından değil,konusuyla paalel olarak duygudan uzak bi hitap olması yönünden önem taşır.bunu saççmalıkla yeren arkadaşlar için söyledim.bu arada film gayet hoş bir şekilde ilerliyo ve gelişim-sonuç ta o derece güzel bitiyo.finalin uzatılmamış olması tek düze film finallerinden uzaklaştırıyo ve artı puan kazandırıyo.en güçlü rakibini de üç hamlede halletmesi insana daha bi rahatlık veriyo.christian bale harika bi oyuncu.zevkle izleniyo adam.gülsün,yürüsün,konuşsun,karizma abi adam.son olarak dövüş sahneleri alışılmıştan uzak çok harika.bence tam 10 luk bi film.
filmde barışın aldatıcı ve soğuk tarafını çok iyi göstermiş. temelinde savaşın gerekliliğini konu edinen filmde, savaşın da neden olması gerektiğini ve beynin sağ lobunu hiç kullanmayan duygusuz bir uygarlığın tek kanatla uçmaya çalışan kuşa benzeterek egzantrik bir film yaratmışlar. tebrik ediyorum
Hangi türe girdiğini anlamadığım bir yapıt.. idare eder ama baya bi saçma...OdAnın içinde o kadar çok adamı karanlıkta hiç bi yere odaklanmadan vurması gibi :D
Ray Bradbury’nin Fahrenheit 451 i ile Aldoux Huxley’in Brave New World’unun karışımı gibi bir senaryosu var. Ve gerçekten harika bir kurgubilim. Matrix benzetmesi biraz garip olmuş zira filmin Matrix’le pek bir benzerliği yok. Ancak ondan aşağı kalır yönü de yok. Kesinlikle izlenmesi gereken bir başyapıt.