Kırmızı Değirmen
    Kırmızı Değirmen hakkında görüşlerin ?

richey22
    richey22

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Farklı müzik parçalarının bağlanışındaki doğallığa ve etkileyiciliğe inanamayacaksınız. Çok başarılı bir çalışma. Müzikal sevmeyenlerde müzikal seyretme alışkanlığı kazandıracak bir film. İyi seyirler...
    nemesis669
    nemesis669

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    harika ötesi bir film izlerken hem güldüm(sadece basşlarda) hemde ağladm. herksn izlemesi gereken filmlerdn biri
    ozlem-aydinli
    ozlem-aydinli

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    müthiş bir film beni daha çok etkileyen bir film daha yok her izlediğimde ki kaç kere izlediğimi hatırlayamıyorum hep aynı derecede etkileniyorum ve müzikleri bir harika...
    director-fatih
    director-fatih

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Harika bir müzikal film..gerçekten izlerken çok büyük zevk verdi.Herkese tavsiye ederim.
    luisablack
    luisablack

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bir kere nicole kidman ve ewan mcgregor çok büyük bi uyum içindeler. rollerine uygunlukları, birbirlerine yakışıyor olmaları ve kusursuz sesleriyle film iyice değerli hale getiriyor. zaten uygun ve aşırıya kaçmayan kaliteli şarkılar, başarılı koreografiler, güzel kostümler, duygusal bi hikaye .. bi müzikalde olması gereken herşey var türünün iyi bir örneği
    hagirll
    hagirll

10 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    müzikallerii pek sewmeme rağmen ben bu filmi çok beyendim bence çok güsel bir başyapıtt olmuş seyretmeyyenler kesinlikle seyredim derim
    zdilaver
    zdilaver

29 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    sıkıcı!..
    Fatih C
    Fatih C

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Romantik ve özellikle de muzikal filmlerle hiç aram yoktur. Ama Moulin Rouge’un hüzünlü aşk hikayesinden etkilendiğimi söylemem gerekir.
    ossi6188
    ossi6188

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    ben müzikal sevemem ama bu filmi farklı kılan bir çok yanı vardı nicole kidman resmen büyülendimm oyunculuğu güzelliği herşeyiyle muhteşemdii sonu her nekadar dramatik olsada yüzümde tatlı romantizimin yarattığı bir tebessümle hayranlıkla izledim filmi ve gerçekten güzel bir film
    miramus
    miramus

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Müzikalleri seven biri olarak gayet başarılı buldum..Eğer müzikal türünde film izledikten sonra soundtrack albümünü dinleme ihtiyacı duyuyosanız zaten sevmişsiniz demektir ki ben bu ihtiyacı hissettim müzikleri gayet başarılı..Evan McGregor'un sesi ve performansı da kayda değer..:)
    eraysinema
    eraysinema

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    kötü bir filmdi ama güzel sahneler vardı.nicole
    kıdman gerçekçi oynamamış
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Kırmızı Değirmen Tüm zamanların en iyi filmlerinden biri.Nicole Kidman ve Ewan McGregor un performansları ise olağanüstü.Baz Luhrmann güzel bir iş ortaya çıkarmış filmin aldığı oscarlar ise bunu fazlasıyla destekliyor.arşivinizde üst sıralarda yerini almalı Bir aşk hikayesi ancak bu kadar güzel şarkılarla anlatılabilirdi.Sonunda gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız...
    duyguradcliffe
    duyguradcliffe

26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim komedinin duygusallığın müziğin çaresizliğin aşkın herşeyin olduğu müthiş bi filmdi ztn oyuncular çok uymuş.Filmin soundtrack parçaları o kadar güzel ki indirip dinlemenizi tavsiye ederim.Sürekli seyretsemde bıkmayacağım filmlerden biri...
    baba-tenor
    baba-tenor

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    sadece "el tango de roxanne" parçasını dinlemek için bile izlemeniz gereken bir klasik
    canavar-cocuk-53
    canavar-cocuk-53

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Söyleyin bana warmı bu film gibisi izlediğim en iyi müzikal film ya harika yaa filmi ablamla izliyoduk baktık sonunda ikimizinde iki gözü iki çeşme ağlıyoz nicole kidman 'ın bu kadar güzel sesi olduğunu bilmiyordum Ewan McGregor'ında sesi müthişti oyunculuk,kostüm,müzikler,(özelliklede Come What May herkeze tavsiye ederim harika bi şarkı)sanat yönetmenliği ışıklar bi harika favori filmlerimin arasına alıyorum hemen 10/10