filmin ilk 10 dakikasinda sikilabilirsiniz cok fazla muzikallere yer vermisler ama siz sonuna kadar izlemeye devam edin derim ben cok duygusal ve cok romantik bir film/eger sabrederseniz sonunda iyiki izlemisim dersiniz
Gerçekten güzel bi filmdi.Aslında filmin konusu bizim eski TÜRK filmlerini andırıyo ama farklı bi filmdi.Aslında müzikal olması nedeniyle izlediğim en farklı filmdi yani.Bence mutlaka izlenmeli. Çok güzel bi aşk filmi.9/10
Calcalcal arkadaşımıza kaltılıyorum. Ewan MCgregor gerçketen çok yetenekli bir oyuncu.Bu filmde Kidman ile performansları mükemmel düzeyde. Ayrıca bu film bana müzikal içerikli filmleri daha çok sevdirdi diyebilirim.Mutlaka izlenmesi gerelken bir film olduğu kanısındayım.Bu arada müzikler de çok iyi seçilmiş.Kısacası 10 üzerinden 10!!!
bir türk filmi var karşınızda. Öyle yeşilcam kokuyor ki ister istemez türk filmi tadında bir amerikan filmi diyoruz. Müzikleri filmin de ötesinde bir ruh veriyor insana. harika bir müzikal.
6 sene önce çok daha şuursuz olduğum bir dönemde izlemiştim.pek anlamadım herhaldeki 2 sene sonra tekrar izleme gereği duydum.ve ewan mcgregor denen harika şahsiyeti daha yakından tanımış oldum.ayrıca nicole kidman'a benim sinema dünyamda büyükler ligine bir giriş bileti oldu.ve elbette baz luhrmann ile tanıştım.daha ne olsun?moulin rouge,unutulmazlardan...