sandra bullock un en güzel komedi filmi bence.1 nisanda ikincisi geliyomuş haberiniz olsun.bu filmi izlemediysenizmutlaka izleyin,ikincisini de kaçırmayın.1.NİSAN.2005
güzel bir film.tür olarak aksiyon komedi olsa da aksiyon yönü biraz eksik kalıyor ama keyifli ve eğlenceli bir film.bir de bullock hayranıysanız kaçırmayın!!!
gercekten güzel ve eglenceli bir film.Özellikle Bosson'ın ünlü sarkısı "one in a million" esliginde kızların dans ettigi bölüm süper!!!Gülmek ve eglenmek icin ben izleyin derim:)
sandra bullock un tüm çekiciliğini masumluğunu ve güzelliğini ekrana yansıttığı film bence konusuda güzeldir severek izlemişimdir tüm sandra bullock hayranlarına ve ortayaşlı anne babalara hatta biraz da gülmek isteyen gençlere tavsiye edilesi filmdir
cok güzel komik bir film ama iyi bir rol oynamş ve güzelligi ayrı birenk katmış sandra bullck un ben 10 üzerinden 10 verdim eglenmek isteyenlere göre bir film.
Güzel zaman geçirebileceğiniz eğlenceli bir film. O zamanlar çok popüler olan güzellik yarışmaları eleştirilmiş. Sandra Bullock bu film de çok sevimli.