tosun_pasa
9 Mart 2021 tarihinde eklendi
Güzel zaman geçirebileceğiniz eğlenceli bir film. O zamanlar çok popüler olan güzellik yarışmaları eleştirilmiş. Sandra Bullock bu film de çok sevimli.
Sandra Bullockun hoşuma giden filmlerinden birisi. Aynı yıl oynadığı Aşk Silahı filmide kendiside çok kötüydü. Filmin cast grubu çok başarılı bir iş çıkarmış. Batman serilerinden tanıdığımız Michael Chain ve Uzay Yolu filmlerinin unutulmaz Kaptan Kirkü William Shatner filme ayrı bir hava katmış. Bu arada Sandra Bullock gönüllerde bir daha taht kurdu nedenide Japonyada ki deprem ve tsunami felaketinde mağdur olan Japon halkına 1 milyon dolar bağışta bulundu. Olağanüstü bir film olmasada eğlenceli ve hoş bir film olmuş.
Ben gercekten çok beğendim bu filmi...Son derece sevimliydi Sandra Bullock ama bence 2.si bunun kadar güzel olmadı sanırım daima ilkler daha iyi oluyor =)
cok güzel komik bir film ama iyi bir rol oynamş ve güzelligi ayrı birenk katmış sandra bullck un ben 10 üzerinden 10 verdim eglenmek isteyenlere göre bir film.
sandra bullockun en başarılı filmlerinden bence çok eglenceli ve komik ii vakit geçirmek için birebir... sandra yine muhteşem filmde oyuncular ii oyunculuk ii bence ii bi film arşivlerde olması gerekir :)