eğlenceli bir film hoş vakit geçirmenizi sağlıyor.türü komedi aksiyon bekleyenler hayal kırıklığına uğrarlar.her zamanki gibi michael kaine ve sandra bullock döktürüyor.bir başyapıt olarak görmemekte fayda var...7/10
Sandra Bullockun hoşuma giden filmlerinden birisi. Aynı yıl oynadığı Aşk Silahı filmide kendiside çok kötüydü. Filmin cast grubu çok başarılı bir iş çıkarmış. Batman serilerinden tanıdığımız Michael Chain ve Uzay Yolu filmlerinin unutulmaz Kaptan Kirkü William Shatner filme ayrı bir hava katmış. Bu arada Sandra Bullock gönüllerde bir daha taht kurdu nedenide Japonyada ki deprem ve tsunami felaketinde mağdur olan Japon halkına 1 milyon dolar bağışta bulundu. Olağanüstü bir film olmasada eğlenceli ve hoş bir film olmuş.
harika bi filmdi.şunuda söylemeden geçemiycem filmin başrolünde başkası olsaydı bu kadar çok ilgimi çekmezdi sanırım.ama sandra oynayınca çok beğendim filmi.ben bu kadına bayılıyorum.ikinci filmi bu kadar güzel olmasada sandra güzeldi:silahlı ve cazibeli:)
gercekten güzel ve eglenceli bir film.Özellikle Bosson'ın ünlü sarkısı "one in a million" esliginde kızların dans ettigi bölüm süper!!!Gülmek ve eglenmek icin ben izleyin derim:)
sandra bullock un en güzel komedi filmi bence.1 nisanda ikincisi geliyomuş haberiniz olsun.bu filmi izlemediysenizmutlaka izleyin,ikincisini de kaçırmayın.1.NİSAN.2005
güzel bir film.tür olarak aksiyon komedi olsa da aksiyon yönü biraz eksik kalıyor ama keyifli ve eğlenceli bir film.bir de bullock hayranıysanız kaçırmayın!!!