KaliteTAKİP
26 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Eddie Murphy ve Martin Lawrence ikilisi bir araya gelipte bu film kaçırılırmı zamanın ve türünün en iyilerinden diyebilirim sizi bir hayli güldürecek sağlam bir film şiddetle tavsiye ederim iyi seyirler...
komik olmayı seçmeyen bir Murphy komedisi. Gülmek isteyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir film. Ted Demme'in daha iyi işlere ("Beautiful Girls" ve "Blow") el attığını görmüştük açıkcası...(5/10)
bır ınsanın umutlarını yıllar gecsede yıtırmemesı gerektıgını anlatan cok basarılı komedı dram fılmı... zaten basrolde muhtesem ıkı oyuncu ve de onların gusel espırılerı olunca ortaya bole basarılı bır fılm cıkmıs..sınema fanları bu fılmı es gecmesın
Film gerçekten mükemmel..Ayrıca dram ve komedi bu kadar başarılı yansıtılırdı bp ye..Heleki baş roldekiler kırdı geçirdi bizi..Komedi onalrın göbek adı bence:)
Eddie Murphy'nin sulu zırtlak olmayı bilinçli bir şekilde reddeden komedilerinden,hatta bu konumda belki de tek filmi.Bir yandan güldürürken zaman zaman da duygusal bir tonda ilerleyen naif ve başarılı bir çalışma.Öyle ki Martin Lawrence'a bile katlanmak mümkün.
gercekten manyak bir film zaten eddie murphy ve martin lawrence kesinlikle cok dogru secim olmuş..ikiside harika,film harika..hersey harika daha ne olsun
puanı belki normal karşılarım ama oylayan sayısı çok düşük bi film.buna aldanıp izlemeyen olursa ki benim en çok aldandığım şey bu yorumları dikkatli okuyun ve genele bakarak karar verin.inanın bundan daha güzel cezaevi komedisi olamaz.