Yorumlardan da anlaşılabileceği gibi bu ikiliden çok daha iyi bir film çıkmalıydı bence.Senaryo vasat ve bir yerden sonra sıkıyor,oyunculuklar iyi ama karakterler derinlemesine işlenmemiş,aksiyon sahneleri filmin son 30 dakikasına sıkıştırılmış.Yani sonuç olarak piyasada çok daha iyi filmler olduğu bir gerçek ama çok boş vaktiniz varsa ve fazla beklentiye girmezseniz izlenebilir.Oyunculardan dolayı 7/10
Vasatın üstünde bir film olmuş ama film afişinde gördüğünüz gibi meg ryanla russel crowenun elele maceradan maceraya atlayacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz..Tam tersi dramın ve duygusallığın ağır bastığı sahneleri olan hatta süresi biraz uzun olduğundan bu sahnelerin zaman zaman insanı sıktığı bir film olmuş.ama izlenmezmi derseniz kesinlikle izler ve iyi vakit geçirirsiniz..Sadece beklentilerinizi abartmayın!!
Eleştirmenler tarafından yerin dibine sokulan, crowe'la yapımcıları karşı karşıya getiren büyük bir gişe fiyaskosuydu yaşam kanıtı. Crowela meg arasında bir aşkın doğmasınıda sağlamıştı. Aslında filmin iki ünlü oyuncusuna dayanıp yapılan yanlış reklam kampanyası ve yanlış vizyon tarihi dışında filmin eleştirilebilecek yada yerden yere vurulacak bir yönüde yoktu.Kocası kaçırılan ryan onu kurtarması için crowe tutar oda ilk önce onları dolandırıcı akbabalardan kurtarır sonrada aşık olduğu kadının kocasını çok zor bir operasyonla kurtarmaya çalışmasını anlatan crowe ve ryanın oldukça uyumlu bir çift olduğu romantik soslu bir suç aksiyon filmi.
çok sıkıcı ve sıradan bir film.hiçbir artısını da göremedim.özellikle afişine bakılırsa heyecan kasırgası bir film gibi geliyor ama hiç alakası yok sonu da belli zaten.135 dakika boyunca şu adamı kurtarsınlar da film bitse diye bekliyorsunuz.
Senaryo iyi değildi.Meg Ryan ve Russell Crowe arasındaki yakınlaşma çok yüzeysel.Öyle bi durumda iki kişinin birbirinden hoşlanması çok itici de duruyor aynı zamanda.Yani bu yakınlaşma zaten senaryoda yazdığı için var.Onun dışında filmde pek fazla bi özellik yok.Kolayca tahmin edebilirsiniz olayların gidişatını.Çerezlik bir film işte. 5/10
filmi izlemeye başladım ancak o kadar sıkıcı ve klişe bi filmdiki tahammül edemedim.. yani kolay kolay bırakmam bi filmi ama oldu işte... şeytanın avukatı gibi bi filmden sonra böyle gereksiz bi filmi neden çekmişki yönetmen..
Filmi beğenmemin en büyük nedenlerinden biri büyük ihtimalle o dönemde ikilinin birlikte olmasıydı çok yakıştırmıştım birbirilerine ama senaryosu da o kadar kötü değildi yani....
İkili duygusal ilişkide bir erkek için en önemli şey ya da duymaktan gurur ve mutluluk duyacağı en güziel söz nedir? Bir erkek sevgilisinden, eşinden, platonik aşkından, kendisini seven kadından ya da kendisinin sevdiği kadından en çok hangi sözü duymayı arzular? Bir erkek olduğum halde bu sorunun cevabını vermemi bir film sağladı benim. Hayatımı tamamen sinemayla geçirebilmek için yaptığım tercihi pek yahdırgamamak gerekiyor işte tam da bu yüzden. Bir kadın bana "Seni çok seviyorum" dediğinde, "sana aşığım" dediğinde, "senden hoşlanıyorum" ya da "sana tapıyorum" dediğinde mi daha mutlu olurdum? Yoksa, "Benim için çok değerlisin" dediğinde mi? Bu filmi izledikten sonra cevabım en sonuncusu oldu! Meg Ryan ve Russell Crowe!un muhteşem oyunculuklarıyla öne çıkan ve dakika dakika gerilerek izlediğiniz çok güzel bir hikayeyi taşıyor içinde "Yaşam Kanıtı" Crowe, Ryan'ın eşini kurtarmak için görevlendirilmiş birini canlandırıyor... ve birlikte bu amaç için mücadele ettikleri her an onları birbirlerine biraz daha yakınlaştırıyor. Belki naif ve sevimli bir "imkansız aşk" diyebiliriz. Amaçlarına ulaştıklarında ise söyleyebileceği çok şey varken, Alice sevdiği adama "sen benim için çok değerlisin" diyor sadece. Böyle bir durumla karşılaşan bir adamın hissettiği / hissedeceği duyguların çok yüce olduğunu düşünüyorum... ben bu filmi sevdim... izleyin, derim.
Zamaninda ryan ve crowe arasinda yasanan ask, filme olan ilgiyi azaltmisti. Zaten bastan sona soguk, seyircisine mesafeli, bekleneni veremeyen bir film... (2/10)
Çok vasat bir filmdi. Senaryosu fazla iyi değildi. Sadece oyuncular için izlenebilecek bir film bence. Filmin süreside biraz uzun olduğundan sıkılabilirsiniz. Filmin son 10-15 dksi heyecanlı sadece.