Gerçekten hayatımda izlediğim en kötü komedi filmiydi. Zengin çocuk, fakir kız, ortaya çıkacak olan tatlı yalanlar vs. bırakın artık şu klişeleri. İzleyici tüm bunlardan bıkmışken, siz tüm klişeleri aynı filmin içine doldurursanız olmayacaktır haliyle. Bir çok sanatçının sosyal medyada filme destek olması da son derece şaşırtıcı. Yahu siz sanatçısınız ve sanattan hiç mi anlamıyorsunuz ? Bu filmde sanat nerede ? Komedi filmi kategorisinde yer alan bu filmin neresi komik ? Neyini destekliyorsunuz ? Aldığınız bir ürün, ayıplı ya da kusurluysa, tüketiciyi koruma kanununu gereğince nasıl paranızın iadesi ya da ürün değişim hakkınız doğuyorsa, bence kötü filmler için de bu yapılmalı. Yok denecek kadar küçük bütçeyle film çekiyorsunuz, tamamen iç mekan çekimleri ile filmi daha da ucuza getiriyorsunuz, izlemeye gelenlerin cebinden parasını alıp, saçma sapan bir film izletip bir de ömürlerinden zaman çalıyorsunuz. Tamamen vole vurmak, kolay yoldan kazanç sağlama amacıyla yapılan bu tarz filmleri kınıyorum. Türk sineması neden ilerlemiyor, çünkü sizler de ilerlemiyorsunuz. Aynı konular, aynı mevzular, aynı senaryolar, aynı tipler, aynı kurgular... Bu filmi öven, bu filmi tavsiye eden, bu filme film diyen bence filmden daha komiktir. Beyazperdenin puanı da düşündürücü derecede yüksek. izlemeden mi puan verdin beyazperde ?