Bizim İçin Şampiyon
    4,4
    Bizim İçin Şampiyon hakkında görüşlerin ?

Kevser S
    Kevser S

13 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Hayatım boyunca izlediğim en iyi film. Daha önce hiçbir film beni bu kadar duygulandırmadı, bu kadar heyecanlandırmadı, bu kadar inandırmadı; kırılmışken, tükenmişken güçlü olabileceğimi hissettirmedi. Mutlaka izlenilmesi gereken bir film. Her koşulda sevilebileceği, her zaman umut edilebileceği, mücadelenin asıl yaşam olduğu daha güzel anlatılamazdı. Yaşanmışlıklar, müzikler ve oyuculuklar başta olmak üzere her şey tek kelimeyle kusursuzdu. Tarifsiz duygular içindeyim, çok etkilendim.
    Buse G
    Buse G

13 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Kaliteli yapım kaliteli hayat hikayesi kaliteli oyuncular hepsi bir bütün olup 'biz' olmuslar vallahi daha ne diyeyim mukemmel
    Emre B
    Emre B

13 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Böyle güzel sıkıcı olmayan izlerken güldüren mutlu eden ve kalbini durduran filmlere ihtiyacımız vardı olay bir film dilerim bi cok ödül kazanırlar Bravo ❤️
    serhat y
    serhat y

12 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Geride arkada kalmanın bir önemi yok savaşırsan kazanırsın ve, ' kazanmak' kaybedeceğini bile bile savaşmaktır.ruhunuzdaki körelmiş bir duyguya şok etkisi yapan bir film gidin izleyin.
    Ertugrul K
    Ertugrul K

12 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Ben bi sinema eleştirmeni değilim sinemaya oyunculuk çekim açıları ışık cart curt gözüyle bakmadım hiç. Benim için önemli olan anlatılan hikayenin bana yaşattığı duygu. Bu filmde en az 8-10 sahnede tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu. Filme bi arkadaşımın ısrarıyla gittim. Fragmanını dahi izlememiştim. Gittiğimde küçükken hep adını duyduğum o efsane atın hikayesiyle karşılaşacağımıda bilmiyodum. Dış kulvarların efsanesi son virajda son düzlükte çimleri ağlatan at bold pilot. Bi at bi adam bi kadın. Gerçek bi hikaye. Mutlaka gidin izleyin. Meraklısına da oyunculuklar ve çekim müthişti bence. Başroldeki atıda çok beğendim ;)
    Alperen B
    Alperen B

12 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Şuana kadar izlediğim en güzel filmdi
    Normalde sinamaya giderim filmimi izlerim çıkar giderim bunu izledim tekrar girip izledim 🙂
    Inci C
    Inci C

11 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    çok güzel muhteşem bir filim oyuncular harika yapım yönetim hepsi mükemmel atlara bile rol yaptırmışlar o film daha güzel çekilemezdi.
    Aysel K
    Aysel K

11 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Şampiyon yilinsampiyon filmi olmaya aday..efsane olmuş.. ata da oyuncuların yeteneğine de bayıldım...
    Eray H
    Eray H

10 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    izleyip beğenmeyen bildiğin sığırdır. Ya da duygusuz malın tekidir. Ya da hayatında hiç film izlememiştir. Mükemmel bir film
    Sevket A
    Sevket A

7 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Mükemmel bir film olmuş. Ailece keyifle izledik ve bu zamana kadar izlediğimiz en güzel filmdi diyebilirim. Her kese tavsiye ederim
    Serkan C
    Serkan C

7 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Son dönemde izlediğim Ayla ile beraber en güzel film özelliklerde oyunculuklar çok iyi gerçek hayat hikayesi
    Emre O
    Emre O

7 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Tek kelime ile muhteşem bir film.. Böyle bir filmin reklamının az yapılmasıda acı.. Kesinlikle izlenmesi gereken bi yapıt..
    Banu O
    Banu O

6 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Duygusal bir film sevenlere guzel
    At yarışlarına merak salmanızı sağlayacak bir başarı öyküsü .....
    Salih S
    Salih S

6 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Izledikten sonra Iyi ki gelmişim diyeceğiniz bir film . Hem komik anlar hem heyecanlı anlar hem de duygusal anlar içeren film 1 sn bile sıkmadan kendini izlettirdi. Emeği geçen tüm herkesin ellerine sağlık
    Fethi O
    Fethi O

3 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Bu film türk sinema tarihindeki en iyi gerçek hikaye öykülerini anlatan filmlerden olmuş oyunculuk kusursuz senaryo kusursuz kesinlikle gidin izlediğim en iyi 2 türk filmi diyebilirim 1. Dağ II'idi .