Kevser S
1 değerlendirme
13 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca izlediğim en iyi film. Daha önce hiçbir film beni bu kadar duygulandırmadı, bu kadar heyecanlandırmadı, bu kadar inandırmadı; kırılmışken, tükenmişken güçlü olabileceğimi hissettirmedi. Mutlaka izlenilmesi gereken bir film. Her koşulda sevilebileceği, her zaman umut edilebileceği, mücadelenin asıl yaşam olduğu daha güzel anlatılamazdı. Yaşanmışlıklar, müzikler ve oyuculuklar başta olmak üzere her şey tek kelimeyle kusursuzdu. Tarifsiz duygular içindeyim, çok etkilendim.
Böyle güzel sıkıcı olmayan izlerken güldüren mutlu eden ve kalbini durduran filmlere ihtiyacımız vardı olay bir film dilerim bi cok ödül kazanırlar Bravo ❤️
Geride arkada kalmanın bir önemi yok savaşırsan kazanırsın ve, ' kazanmak' kaybedeceğini bile bile savaşmaktır.ruhunuzdaki körelmiş bir duyguya şok etkisi yapan bir film gidin izleyin.
Ben bi sinema eleştirmeni değilim sinemaya oyunculuk çekim açıları ışık cart curt gözüyle bakmadım hiç. Benim için önemli olan anlatılan hikayenin bana yaşattığı duygu. Bu filmde en az 8-10 sahnede tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu. Filme bi arkadaşımın ısrarıyla gittim. Fragmanını dahi izlememiştim. Gittiğimde küçükken hep adını duyduğum o efsane atın hikayesiyle karşılaşacağımıda bilmiyodum. Dış kulvarların efsanesi son virajda son düzlükte çimleri ağlatan at bold pilot. Bi at bi adam bi kadın. Gerçek bi hikaye. Mutlaka gidin izleyin. Meraklısına da oyunculuklar ve çekim müthişti bence. Başroldeki atıda çok beğendim ;)
Izledikten sonra Iyi ki gelmişim diyeceğiniz bir film . Hem komik anlar hem heyecanlı anlar hem de duygusal anlar içeren film 1 sn bile sıkmadan kendini izlettirdi. Emeği geçen tüm herkesin ellerine sağlık
Bu film türk sinema tarihindeki en iyi gerçek hikaye öykülerini anlatan filmlerden olmuş oyunculuk kusursuz senaryo kusursuz kesinlikle gidin izlediğim en iyi 2 türk filmi diyebilirim 1. Dağ II'idi .