TEK T
17 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Hem tempo bakımından hem de duygusallık bakımından ağır bir film. Sağlam bir dram filmi izlemek istiyorsanız bu filmi izleyebilirsiniz. Başlarda romantik/dram olarak devam eden filmimiz spoiler: ilerilerde Mahkeme/Dramına dönüşüyor ve finalde tekrar eski havasını alıp güzel, tatlı bir final yapıyor.spoiler:
Beklediğimden daha kaliteli çıktı,Jim carrey performansıyla tek başına götürmüş,Esaretin bedeli gibi bir filmin yönetmeni olunca doğal olarak beklentiler de yükseliyor tabi benim istediğimi verdi 8/10
Bazı duygulara uyarıcı etkisi yaptığı bir gerçek. Hoş bir senaryo, biraz gereksizce uzatılmış olsa da idare eder bir kurgu ve başarılı Jim Carrey performansı. İzlenmese de olur fakat izlenmemeli anlamına gelmemeli. 7/10
Öncelikle büyüleyici romantizm veya karın ağrıtıcı komedi bekliyorsanız filmden memnun kalmazsınız.Esaretin bedelinin yönetmeni,aman çok keyifli bir film izleyeceğim diye tahmin yürütmenizide önermem,çünkü film bir hayli ağır ve süprizsiz ilerliyor...Ayrıca senaryosu oldukça klişe.Film,amerika yönetimine hafif,fazla iğneleyici olmayan bir eleştiri yapıyor o kadar,izlemesenizde olur.(Jim Carrey hayranı olduğum için izledim.)7/10
Çok Güzel, izlenesi bir durağan film diyebiliriz.Jim Carrey ve onun üstün oyunculuk yeteneği sayesinde konu güzel bir şekilde işlenmiş. İzlemenizi tavsiye ederim
Mükemmel,mükemmel,mükemmel.Tek söyleyebileceğim kimseyi dinlemeyin ve izleyin bu filmi.Tabii saygı duyuyorum fakat bırakın hayal kırıklığı yaşayacaksanız da kendiniz yaşayın.Ancak eminim bu filmin samimiyetine bayılacaksınız. 10/10
Hem dram hem komedi.İkisini o kadar güzel ve dengeli harmanlamışlar ki.Süperdi.Jim Carreynin sadece komedi oyuncusu olmadığının en büyük kanıtı bu filmdir bence.Filmin senaryosu mükemmeldi.Bazıları yazmış sönük kaldı vs diye.Yanlış bence.Bu filmden kaynaklanıyor olmasa gerek =)Tabi bir filmi izlyen 100 kişinin 100üde aynı kanıya varamaz ama bu filme ağır eleştiri yapmak olmaz.Jim Carreynin en beğendiğim filimlerinden biri olarak hafızamda yer etti.10/9
bu filmi izlemeden önce biraz ön yargılıydım açıkcası çok ta iyi olmasını beklemiyordum ama film harikuladeydi özellikle jim carreyi çok beğendim bence kesinlikle izleyin biraz uzun ama kesinlikle sıkılmazsınız 10/10
Filmin puanına ve Jim Carey e aldandım ama tam bir hayal kırıklığı yasadım...Film o kadar sıkıcı ki devamlı kaç dk kaldığına baktım.İzlenmediği takdirde hiç bir şey kacırılmıyacak bir film.