Üçüncü Göz

esat-ozcan
esat-ozcan

30 Aralık 2004 tarihinde eklendi
güzel film ne diyelim.cate ve keanu çok iyi oynamışlar ama filmin eksileri de var tabi
miroozkan87
miroozkan87

21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
herhalde 2001 yılında izlemiştim güzel sahneler kapsayan gerilim dozu üst seviyede bir film ama sonuç önceden tahmin edilebiliniyor bu nedenle filmden soğumuştum..!
cougarcop
cougarcop

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
kaliteli oyunculuk olmasa 2.sınıf bir gerilim olurdu.ama 1.sınıf oyuncularla film kendini kotarmış.izliyorsunuz ama sizi kendine bağlamakta zorlanıyor film.zaman zaman gerilim dozu artsa da kendini aşamayan vasat bir film olmuş.6,5/10
xhero1905
xhero1905

23 Ağustos 2001 tarihinde eklendi
Oyunculuk, konu,sahneler ve finali gayet iyiydi.Kötü film diyenlere katılmıyorum .Gerilimin iyi işlendiği bu filmi beğenerek izledim.
fidelio82
fidelio82

23 Şubat 2004 tarihinde eklendi
2 gün önce dvd den izledim, bence harika bir gerilim filmi. What Lies Beneath (Gizli Gerçek) tarzında bir film, çok beğendim.. bulursanız izlemenizi tavsiye ederim.
hilalhosgor
hilalhosgor

3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
vizyonda olduğu zaman izlemiştim.yani baya bi önce izledim.ama hala bazı sahneleri aklımdadır.etkileyici bir film.
Stanley-2
Stanley-2

26 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Sam Raimi’nin diğer işlerinden farklı bir film. Farkı klasik, bildik gerilim sahneleriyle örülü bir film olması. Örümcek Adam’da dahi ilk filmlerinden izler bulurken, açıkcası The Gift’i görünce biraz şaşırdım.Ortalama bir gerilim filmi. Alışıldık konu, iyi oyunculuk, bildik sahneler. filmde en çok öne çıkan oyunculuk denebilir. Giovanni Ribisi ise oyuncuların en çok öne çıkanı. Görülmeye değer bir performans. Keanu Revees ve Cate Blanchett, ikisinin de daha iyi oyunlarını görmüştüm.Sonuç; Raimi ne buldu acaba bu filmde. Kötü değil ama... Ne gerekiyorsa var. Fazlası yok.(6)
kruvasan
kruvasan

18 Şubat 2002 tarihinde eklendi
Üçüncü göz filmi usta yönetmen Sam Raiminin süslediği Cate Blanchett in resmen yaşadığı.Özlediğimiz tipte bir korku filmi.İzleyin derimBol sinemalı günleeeer
denizilke2
denizilke2

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmin sürükleyiciliği ve oyunculuk hakkında çok da söylenebilecek bir sey yok, ama çok bir beklentiyle gidilecek bir film değl, ve yani izlenilmese çok da büyük bir kayıp değil, zaten neyin ne olacığın Cate Blanchett dan once siz anlıyorsunuz 6/10
by-bloody
by-bloody

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film etkileyici ama beklediğim kadar görkemli çıkmadı .. 10/5
cream-2
cream-2

29 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Çok büyük umutlarla izlediğim bir filmdi ama hüsranla sonuçlandı. Korku veya gerilime dair hiçbirşey yoktu. Filmin sonu da her ne kadar electrony begense de (mucize bile olsa) çok saçma ve alakasızdı. Cate ve Keanu mükemmeldiler haklarını yemiyelim, atmosfer süperdi ama filmi kurtaramadılar. Zira senaryo hiç iyi değildi.
dawson-creek7
dawson-creek7

11 Ekim 2003 tarihinde eklendi
aslında ben bu filmi izlerken daha ürpertici bi film bekliyordum.keanu reeves da kötü rolde olunca harbiden hoşuma gitti.ama konusu güzeldi.beni şaşırtan sahne joey in sadece külotla kaldıgı sahneydi çünkü hiç onu böyle görmemiş oldugum için cok şaşırmıştım.ama öylede hoşuma gitti:)))) izlenmesi gereken bi gerilim bence.
haceremail
haceremail

20 Haziran 2005 tarihinde eklendi
büyük bir beklentiyle seyrettiğim bir filmdi.
karşınızda korkunç olmayan iyi vakit geçireceğiniz bir film var....
harun-41-kocaeli
harun-41-kocaeli

3 Haziran 2003 tarihinde eklendi
yönetmeniyi, oyuncular iyi, senaryo ve konuda iyi. anlıyacagınız güzel bir gerilim filmi cıkmış ortaya.
falconx74
falconx74

9 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çok iyi bir gerilim..cate blanchett ve giovanni ribisi süper..