Üçüncü Göz hakkında görüşlerin ?
16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
yani de diyim. keanu nun bütün filmlerinde böyle kilit replikler oluyo. bitiyosunuz.bu filmdede böyle bir replik vardı.keanu nun bu karakteri favori karakterlerim arasında.hoş hoş ve karizmatikti.tıpkı istediğim gibi :)
20 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Aman Allahım bu kadar ünlüyü nasıl bi araya toplamışlar bu açıdan çok güzel ama Keanu Reevers figüran ve kötü adam bunu kaldıramam :(
Ünlü bombardımanı dışında konu güzel olmasına rağmen sıkıldım süresi uzundu baş karakter çok pasifti bunaldım bide bi yerden sonra katili doğru tahmin ettiriyor bu da seyir zevkini düşürüyor. Yine de ortalamanın üstünde
21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
herhalde 2001 yılında izlemiştim güzel sahneler kapsayan gerilim dozu üst seviyede bir film ama sonuç önceden tahmin edilebiliniyor bu nedenle filmden soğumuştum..!
6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
kaliteli oyunculuk olmasa 2.sınıf bir gerilim olurdu.ama 1.sınıf oyuncularla film kendini kotarmış.izliyorsunuz ama sizi kendine bağlamakta zorlanıyor film.zaman zaman gerilim dozu artsa da kendini aşamayan vasat bir film olmuş.6,5/10
18 Şubat 2002 tarihinde eklendi
Üçüncü göz filmi usta yönetmen Sam Raiminin süslediği Cate Blanchett in resmen yaşadığı.Özlediğimiz tipte bir korku filmi.İzleyin derimBol sinemalı günleeeer
20 Haziran 2005 tarihinde eklendi
büyük bir beklentiyle seyrettiğim bir filmdi.
karşınızda korkunç olmayan iyi vakit geçireceğiniz bir film var....
3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
vizyonda olduğu zaman izlemiştim.yani baya bi önce izledim.ama hala bazı sahneleri aklımdadır.etkileyici bir film.
23 Şubat 2004 tarihinde eklendi
2 gün önce dvd den izledim, bence harika bir gerilim filmi. What Lies Beneath (Gizli Gerçek) tarzında bir film, çok beğendim.. bulursanız izlemenizi tavsiye ederim.
2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim izlediğim en iyi fillerden biri temposu yüksek ve bu tempo film boyunca asla düşmüyor her sahnesinde gerilim hat safada izlerken asla sıkılmıyorsunuz eğer izlemeyenler varsa mutlaka izlemelerini öneririm...
23 Ağustos 2001 tarihinde eklendi
Oyunculuk, konu,sahneler ve finali gayet iyiydi.Kötü film diyenlere katılmıyorum .Gerilimin iyi işlendiği bu filmi beğenerek izledim.
29 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Çok büyük umutlarla izlediğim bir filmdi ama hüsranla sonuçlandı. Korku veya gerilime dair hiçbirşey yoktu. Filmin sonu da her ne kadar electrony begense de (mucize bile olsa) çok saçma ve alakasızdı. Cate ve Keanu mükemmeldiler haklarını yemiyelim, atmosfer süperdi ama filmi kurtaramadılar. Zira senaryo hiç iyi değildi.
26 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Sam Raimi’nin diğer işlerinden farklı bir film. Farkı klasik, bildik gerilim sahneleriyle örülü bir film olması. Örümcek Adam’da dahi ilk filmlerinden izler bulurken, açıkcası The Gift’i görünce biraz şaşırdım.Ortalama bir gerilim filmi. Alışıldık konu, iyi oyunculuk, bildik sahneler. filmde en çok öne çıkan oyunculuk denebilir. Giovanni Ribisi ise oyuncuların en çok öne çıkanı. Görülmeye değer bir performans. Keanu Revees ve Cate Blanchett, ikisinin de daha iyi oyunlarını görmüştüm.Sonuç; Raimi ne buldu acaba bu filmde. Kötü değil ama... Ne gerekiyorsa var. Fazlası yok.(6)
11 Ekim 2003 tarihinde eklendi
aslında ben bu filmi izlerken daha ürpertici bi film bekliyordum.keanu reeves da kötü rolde olunca harbiden hoşuma gitti.ama konusu güzeldi.beni şaşırtan sahne joey in sadece külotla kaldıgı sahneydi çünkü hiç onu böyle görmemiş oldugum için cok şaşırmıştım.ama öylede hoşuma gitti:)))) izlenmesi gereken bi gerilim bence.
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film etkileyici ama beklediğim kadar görkemli çıkmadı .. 10/5
21 Ağustos 2001 tarihinde eklendi
İlk önce perfect smile demek istedigim bir sey var yasımı tahmin edemedin hem ben filmin sonunu soylemıyorum sana onerım bir valantineın elestirilerine bakmasını istiyorum ne demek istedigmi anlarsın . Birde TAYİRTİ arkadasıma soylu yorum filmi izledigin sinemanın standart perde kullanmıyor aynı sey benim doluysuyla sinemada basıma geldi mesela en son izledigim film bizim dansımızdada aynı sekildeydi onun icin daha sinemalara git.