Sıkılmadan sonuna kadar izlettiriyor kendini,daha önce dikkatimi çekmemişti.Sam raimi bu filmde de iyi bir iş çıkarmış,korku türünün özelliklerini kesinlikle barındırmıyor olsa olsa polisiye ve gerilim olur 8/10
Aman Allahım bu kadar ünlüyü nasıl bi araya toplamışlar bu açıdan çok güzel ama Keanu Reevers figüran ve kötü adam bunu kaldıramam :( Ünlü bombardımanı dışında konu güzel olmasına rağmen sıkıldım süresi uzundu baş karakter çok pasifti bunaldım bide bi yerden sonra katili doğru tahmin ettiriyor bu da seyir zevkini düşürüyor. Yine de ortalamanın üstünde
Film hernekadar biraz ağır işlensede kesinlikle izlenilmesi gereken bir film..Son yarım saatte evde 3 arkadaş katil kim? diye tahminler yapıp sürekli tartıştık. Filmin sonunda ise benim tahminimin çıkmasına ayrıca sevinmiş olsamda filme yakışan bir son olduğunu düşünüyorum.Sam Raimi hayranı olarak söyleyebilirimki güzel bir dram-gerilim filmiydi..10/8
kaliteli oyunculuk olmasa 2.sınıf bir gerilim olurdu.ama 1.sınıf oyuncularla film kendini kotarmış.izliyorsunuz ama sizi kendine bağlamakta zorlanıyor film.zaman zaman gerilim dozu artsa da kendini aşamayan vasat bir film olmuş.6,5/10
2 gün önce dvd den izledim, bence harika bir gerilim filmi. What Lies Beneath (Gizli Gerçek) tarzında bir film, çok beğendim.. bulursanız izlemenizi tavsiye ederim.
Keanu için izlenir diyeceğim... Çünkü filmin gidişatından sonunun ne olacağını biliyorsunuz. (en azından benim gibi sinema manyakları için tahmin etmek çok kolay olacaktır.) Sürpriz bir son değildi benim için...
Sam Raimi’nin diğer işlerinden farklı bir film. Farkı klasik, bildik gerilim sahneleriyle örülü bir film olması. Örümcek Adam’da dahi ilk filmlerinden izler bulurken, açıkcası The Gift’i görünce biraz şaşırdım.Ortalama bir gerilim filmi. Alışıldık konu, iyi oyunculuk, bildik sahneler. filmde en çok öne çıkan oyunculuk denebilir. Giovanni Ribisi ise oyuncuların en çok öne çıkanı. Görülmeye değer bir performans. Keanu Revees ve Cate Blanchett, ikisinin de daha iyi oyunlarını görmüştüm.Sonuç; Raimi ne buldu acaba bu filmde. Kötü değil ama... Ne gerekiyorsa var. Fazlası yok.(6)
İçinde klişenin alası bulunan bir film ancak vasatın üstünde bir yapım........ Yani arkadaşlar artık gerilim filmlerinde filmin başındaki bir nesnenin filmin sonunu tayin etmesinden bıktum açıkçası.....
Sam Raimi'nin hep bu tür filmlerini görmeyi umuyorum açıkçası. Oldukça gerilimli atmosferiyle dikkat çeken, Giovanni Ribisi'nin döktürdüğü bir çalışma... (7/10)