Diğerleri
    4,4
    Diğerleri hakkında görüşlerin ?

mamoru
    mamoru

23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Mutlaka izleyin ;)İzlerken gerildim ve sonunda ise acayipppppppppppppppp şaşırdım :O :O :O9 / 10
    nellyo33
    nellyo33

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    bir filmde Alejandro Amenábar ismi geçiyorsa tereddüt etmeden izleyin filmin baştan sona kadar her yerini merak ediyorsunuz yok böyle film yok böyle puan 100/100
    DeadlyMovie
    DeadlyMovie

14 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    pardon puanı 8 olarak değiştirdim :D daha klasik filmlerde var onların hakkını yemeyelim
    safakmystery
    safakmystery

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    10/9 veriyorum. Tam puan vermek isterdim ama bir kaç sahnesi korkutacağına güldürüyordu..bunun dışında filme Genel bakarsak..daha başlar başlamaz sizi iyi bir filmin beklediğini anlıyorsunuz.Yani atmosferi gerçekçiydi.İzlerken sanki ikinci dünya savaşı yıllarına gittiğimi hissettim.Bunun dışında tekniğe gelirsek Kamera açılarını ve filmdeki ışık kullanımını çok beğendim.Oyunculuklarda çok iyiydi özellikle Nicole Kidmanın performansı çok etkiyeciydi.Film hakkındaki düşüncem ise yavaş yavaş insanı geriyor ve finaliylede şok ediyor...Benim gibi kötü film izlemekten korkan arkadaşlar varsa kesinlikle vakit kaybı değil..mutlaka izlenilmesi gereken bir yapım...not:Arkadaşlar böyle kaliteli yapımlar bilyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum mesaj atabilirsiniz şimdiden teşekkürler
    Malik Enes Karaca
    Malik Enes Karaca

5 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    O nasıl bir final....
    axi-mertcan
    axi-mertcan

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en müthis FİNAL ! Bu film finali için yine izlenir.Beni fazla germesede beğenerek izlediğim filmdir.Mutlaka izlemelisiniz. 10/9 !
    maicondouglas
    maicondouglas

5 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    gerilim filmlerini kategorize etmek gerekirse 'Diğerleri' ve diğerleri.
    bergmanfun
    bergmanfun

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    güzel bir senaryo ,iyi oyunculuklar,gerim gerim geren bir atmosfer ve bence sinema tarihinin en akıllıca hazırlanmış sonu..
    Chev
    Chev

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Bu film türünün en iyilerinden kesinlikle..Nicole Kidman ın en iyi filmlerinden biri..
    denise-001
    denise-001

3 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film.tam anlamıyla kalite.hiç beklenmeyen ama çok iyi düşünülmüş bir son.nicole kidman ise her zaman ki gibi olağanüstü
    aytacccc38
    aytacccc38

2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    çok güzel film bence sonu şaşırtıcı
    redoxx
    redoxx

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Korku ve Gerilim türünün iyi örneklerinden biri...10/8
    -alp-
    -alp-

22 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Tesis(1996) den sonra en beğendiğim Amenabar filmi.. İyi bir senaryonun, ustaca işlenişi ile son yılların en iyi gerilim örneklerinden biri çıkmış ortaya..
    Figen-Ay-e
    Figen-Ay-e

14 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Nicole Kidmanın soğuk yüz ifadesi bu tür gerilim filmlere çok yakışıyor...
    basouekin
    basouekin

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
    sevgili arkdaşım durmadan bana filmin sonunda ne kadar şaşıracağımı söyleye söyleye malesef filmin sonunu tahmin ederek ve sıkılarak izledim filmi. hiç bir yorum okumadan direk izleyeme başladıysaknız ne mutlu size .. tabi bu yorumu da izledikten sonra okuyorsanız :D