Ceren S.
10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Aşırı klasik bir konu, bir sürü saçmalıklar... Film benim için bunlardan ibaretti oyuncuların adını duyunca çok şey bekledim ama gerçekten inanılmaz sıkıcı bir film.. Filmi yarıda bırakmayı sevmeyen birisi olduğum için bana bitsin artık diye dakikaları saydırmayı başardı.. 3/10
ilginc bir senaryo ve guzel bir film..izlememek icin hicbir bahanesi yok..spacey imrendiriyor yine kendisini. kizil sacli oyuncumuz moore ise sadece ona eslik edio...
belki kitap olsa alınıp okunur ama film olarak izlenince malesef çok ağır tempoda geçtiği için yer yer uykunuz geliyor.süreside oldukça uzun buda ayrı bir dezavantaj bence..ama oyunculuklar çok iyi.birde müzikler...ben şahsen filmi izlerken başka şeylerlede uğraştım mesela arada gazete okudum çay demledim vs..:))kısacası etki altında bırakmak istemem ama izlesenizde olur izlemesenizde!!
oyunculuk adına kevin s. yineliyor kendisini ve bunu ii de yapıor. sonunun ne olacagını merak ettigim filmlerden birisi. diger oyuncularda ii tabii. goruntu yonetmeni cok ii calısmıs. izledigime memnun kaldıgım bir film.