www.didaktik.cjb.net SAVAŞ FİLMLERİ ZATEN İLGİ ALANIMA GİRMİYOR AMA İZLEDİĞİMDE HOŞUMA GİDEN BİRÇOK SAVAŞ FİLMİDE OLMUŞTUR AMA BU FİLMLER ARASINA RÜZGARLA KONUŞANLAR ASLA GİREMEYECEK. AKSİYON VE OYUNCULUK YÖNÜNDEN BENİ TATMİN EDEN BİR YANI OLMADI FİLMİN. AYRICA JOHN WOO'DA BİR SAVAŞ FİLMİ ÇEKMEKTEN ÖTEYE GİDEMEDİ. PARANOİA NİCKLİ ARKADAŞIMA BENDE KATILIYORUM, KİMSEYE BİRŞEY VERMEYEN, İZLEYENE ZAMAN KAYBETTİREN BİR FİLM.
nicolasın içinde olmasına çok da alıştığım yada izlemekten hoşlandığım senaryolardan biri değil bu filmde geçenler...ama savaşın acı yanı herşeye rağmen duyguları işlemeye devem edişi ve geçmişin silenemeyen izleri ve hayata tutunmaya amhkum yaratıklar oldugumuzn kanıtı olan sevebime yetimizzz...............işte bnları arıyorsanız doğru senaryoda ve tabiki doğru aktörde ve doğru iştesiniz.......... iyi seyirler
neden puanı çoook düşük anlayabilmiş değilim.kesinle bu puanı haketmiyor.benim punanım 8/10.gelelim filme. 1)konusu anlayacağınız bir dille anlatışmış. 2)görüntü kalitesi iyi.(savaş sahneleri görüntüleri etkileyiciydi.) 3)türünede iyi oturmuş,kesinlikle izlemenizi tavsiye edebileceğim bir film.