3,7
Rüzgarla Konuşanlar hakkında görüşlerin ?
12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmdeki savaş sahneleri ve oyunculuk insana gerçek savaş atmosferi yaşatmıyor genede nicolas cage elinden geleni yapmış 10 üzerinden 6
18 Ocak 2005 tarihinde eklendi
BENCE MÜKEMMEL BIR FILM ZATEN NIKOLASIN HANGI FILMI KOTUKI'ADAM YAPIYOR ABI....
18 Nisan 2003 tarihinde eklendi
seyretmeye değecek bir film mutalaka seyredin.
19 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
www.didaktik.cjb.net SAVAŞ FİLMLERİ ZATEN İLGİ ALANIMA GİRMİYOR AMA İZLEDİĞİMDE HOŞUMA GİDEN BİRÇOK SAVAŞ FİLMİDE OLMUŞTUR AMA BU FİLMLER ARASINA RÜZGARLA KONUŞANLAR ASLA GİREMEYECEK. AKSİYON VE OYUNCULUK YÖNÜNDEN BENİ TATMİN EDEN BİR YANI OLMADI FİLMİN. AYRICA JOHN WOO'DA BİR SAVAŞ FİLMİ ÇEKMEKTEN ÖTEYE GİDEMEDİ. PARANOİA NİCKLİ ARKADAŞIMA BENDE KATILIYORUM, KİMSEYE BİRŞEY VERMEYEN, İZLEYENE ZAMAN KAYBETTİREN BİR FİLM.
1 Haziran 2002 tarihinde eklendi
oyunco kadrosu ve yönetmen heyecan verici .merakla bekliyorum.
21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
yorumlara ve aldığı puan bakınca şok oldum. dedim acaba ben başka filmmi seyrettim yoksa. Tüm zamanların en iyi savaş filmlerinden biri bence. ;-)
5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
nicolasın içinde olmasına çok da alıştığım yada izlemekten hoşlandığım senaryolardan biri değil bu filmde geçenler...ama savaşın acı yanı herşeye rağmen duyguları işlemeye devem edişi ve geçmişin silenemeyen izleri ve hayata tutunmaya amhkum yaratıklar oldugumuzn kanıtı olan sevebime yetimizzz...............işte bnları arıyorsanız doğru senaryoda ve tabiki doğru aktörde ve doğru iştesiniz..........
iyi seyirler
11 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Bence vasatı aşamayan bir film. Nicholas Cage'nin en kötü filmlerinden. Film boyunca yaklaşık 500-600 kişiyi öldürüyordur herhalde. Tavsiye etmem
9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
7/10
bence oyuncu kalitesi ve hikayesi açısından gerçekten iyi bir film. 3 puanı, bu muhteşem amerikan kahramanlığından kırdım.
16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
neden puanı çoook düşük anlayabilmiş değilim.kesinle bu puanı haketmiyor.benim punanım 8/10.gelelim filme.
1)konusu anlayacağınız bir dille anlatışmış.
2)görüntü kalitesi iyi.(savaş sahneleri görüntüleri etkileyiciydi.)
3)türünede iyi oturmuş,kesinlikle izlemenizi tavsiye edebileceğim bir film.
11 Nisan 2008 tarihinde eklendi
walla ne diyim beqenmek istedim ama yapamadım :S japon tankının 2 el bombası ile patlaması bana qarip qeldi :S