3,7
Türk İşi Dondurma hakkında görüşlerin ?
21 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Yine savaş yine hüzün keşke savaşlar hiç olmasa film ortalamanın üstünde dram tarzı bir film olsada oyuncular komedi kökenli olduğu için komik sahneler de var izlenebilir bir film
20 Mart 2019 tarihinde eklendi
Hem dram hem komedi hem tarihi bir film... Bazı noktalardaki keskin (ve bence lüzumsuz) dönüşlerinin dışında,lezzetli ve seyirlik.Erkan müthiş bir oyuncu ama rolünde Ertan Saban'ı aramadım desem yalan olur.İyi seyirler...
16 Mart 2019 tarihinde eklendi
Konu güzeldi, ancak daha iyi işlenebilirdi. Fragmanı etkileyiciydi, ancak film genelinde bu hissiyat oluşmadı. Oyunculuklar iyiydi ancak tek başına filmi kurtarmaya yetmez :)
8 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Ciddi emek harcandığı belli. Gerek kostümler gerek sahne dekorları göze hitap eder şekilde dizayn edilmiş. Dramatik bir filmde komik karakterlere yer verilerek sahnelere yumuşaklık verilmiş ve durağanlığın önüne geçmese başarılı olunmuş. Genel olarak izlenebilir diyebileceğim bir film oldu. Keyifli seyirler dilerim.
sinema
1 ziyaretçi
27 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Mükemmel bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen tarihi gerçekliklerden uzak, vasat bir senaryoya sahip. Bunun dışında filmin çekildiği ortam, o dönemi yansıtması bakımından başarılı. 6/10
20 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Fena degilmis detirden, ilk bolumunde sizi gulduren ikinci bolumde de aglatan bir hikaye. Gercek oldugu idda edilen fakat bu iddaalarin da dogrulanmadigi bir hikayeden uyarlama bir film.
18 Mart 2019 tarihinde eklendi
Bu filme uydurma, karakterlere haydut diyen arkadaşın siyasi fraksiyonu bellidir.. Karakterler gerçektir ve Avustralya'da olayın geçtiği yerde müze mevcuttur. Tarihinden utanmak ve sessiz kalmaktansa, bu coğrafyaya cesaret vermek önemlidir. Bu film, yeterli yetersiz tartışırız. Tabii ki bir Hollywood prodüksiyonu değil. Hikaye daha sert anlatılabilir ki; ancak 2 kişinin bir ülkeye kafa tutmaya çalışması aynı zamanda güçlü mizah içerir. Neyse arkadaşlar, olağanüstü bir hikayenin en azından unutulmaması sevindirici. Çanakkale savaşı, İstanbul'un fethi gibi müthiş hikayelerin hala hakkının verilemediğini de düşünürsek, yapımcıya omuz atmak şarttır