Hakikatt
25 Haziran 2019 tarihinde eklendi
bizim tarihimizi unutdurmayan harika film. bu kahramanlara terörist diyen bir yerlerine girsin. böyle güzel filmi inatla düşük puan vermek amaçlı eleştirileri kınıyorum.
Gerçek hikaye olması etkileyici. Kurgu, oyunculuk ve çekimler yönünden kuvvetli. Hem güldürüyor hem ağlatıyor. İyi bir sinema takipçisi olarak tavsiye ederim.
Kurgusuyla, dekoruyla, görüntüsüyle çok ama çok beğendiğim bir film oldu. Içinde her türlü duyguyu barındırabilen ve hissettirebilen bir filmdi. Herkese tavsiye ediyorum.
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi.Filmde bütün duygulara yer verilmiş ve vatan sevgisi en son noktasına kadar işlenmiş. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ciddi emek harcandığı belli. Gerek kostümler gerek sahne dekorları göze hitap eder şekilde dizayn edilmiş. Dramatik bir filmde komik karakterlere yer verilerek sahnelere yumuşaklık verilmiş ve durağanlığın önüne geçmese başarılı olunmuş. Genel olarak izlenebilir diyebileceğim bir film oldu. Keyifli seyirler dilerim.
Bugun izledim filmi gercekten guzel sinema elestirmenlerinin yonetmeni ve yapimciyi neden bu kadar yerin dibine sokmak istediklerini anlamadim.savas filmi degil zaten konu.kucucuk bir koyde ayakta kalmaya calisan insanlari ve eziyetlerini konu aliyor.bazi elestirmenler sanki ingiltereyi kusatmislar gibi davranmis komiksiniz.savas doneminde bunlarinda gercekten oldugu goz ardi edilemez ama bu bir film 😄😉
Ne zamandır bu kadar güzel film izlememiştim. Milliyetçi duygularım kabardı. Başta güldürüp sonunda ağlattı. Erkan Kolçak ve Ali Atay çok iyi bir ikili olmuşlar.
Oyuncu kadrosu misler gibi Ali , Erkan ,Şebbo kesinlikle her zaman ki gibi hakkini vermisler oyunculuğun. Ve diğer degerli oyuncular da harikalar yaratmış. Bakış acinizla oynayacak güzel bir yaşanmışlıkla değiniyorlar gözlerimize.. Son zamanlarin güzel olan nadir yapimlarindan olmuş. Emeği gecen herkese teşekkürler.
Ben çok begendim. Savaş zamanı genelde Türk cephesi anlatılırdı. Bu film bize diger ülkede ki cephe hazırlıklarını görmemizi sağladı ve Türk'ün gücünü bir kez daha gösterdi. Oyuncuların mükemmel performansı filmi daha da sürükleyici hale getirdi. Emeğinize sağlık...
Sırf harikaydı mükemmeldi diyenlere kanmayın diye üye olup yazıyorum Harika falan diil arkadaşlar hatta vasat altı Beklentinizi düşük tutup gidin sinemaya yoksa üzülürsünüz tamam emek var ama olmamış bişey olsun bişey olsun diye bekledim ama olamıyo bitürlü Gereksiz uzatmalar,kopukluklar hatta saçmalıklar Buna muhteşemdi diyen heralde ilk kez sinemaya gidip film seyretmiştir Onları da anlamak lazım sonuçta