Film mükemmeldi.İlk yarı ağır ilerlese de filmin asıl sahneleri ikinci bölümde yer alıyor. En güzeli de sonunu Atatürk'ün sözleriyle bitirmesiydi.Bol ağlamalı Türklük duygularını kabartan mükemmel bir film olmuş.
Şebnem bozoklu ve erkan köstendil için merakla beklediğim bir filmdi. Bazı sahneler beni tatmin etmesede oyunculuk yönünden çok başaralı buldum bence gidip izlenilcek bir film
çok boş konusan insanlar var tahmin ediyorum ki yaş aralığıda 12-15 arası cahil tiplere sallyıp sövmüşler ama bence gayet iyi bir film konuda iyi daha iyi olabilridi fakat görsel için izleyecekseniz animasyon izleyin bir tarih var burada anlatılamk istenen gayet iyi aktarılmış
Bu film konusu yalandır 1 afgan ve hindistanlıdır bu kafadar ingiliz oyunu olarak 11 eylül vakasıdır avustralyada masum sivil insanları bu terör vurmuş ve avustryalıların savaşa bundan gelmiştir bu filmi izleme izletme şikayet et et Türk insanı tarihi bil bu hainkere fırsat verme yeni zellandadaki 50 şehit ölmesi bunun tesadüfümüdür o terör ötgütü mensubu manifestolarında açık açık yazıyor bu senaryocu tarihi çarpıtmıştır yapımcı derhal bu filmi geri çekmelidir
Böyle bir filme 2.6 veren sözde entellektüel basin hic sasirtmadi! Filmin konusu ve hissettirdikleri bu topraklarda yasayan tüm yurttaslarin en derinlerine işlemiştir. Bu duygulari paylasmayan kisiler zaten bu topraklara ait hissetmeyen guruhun bir parcasidir.
Oyuncular Performansları yapım güzel.. Ancak neresinden bakarsanı bakın Terorist bir saldırı "Halka saldırılmış" milliyetçilikle bağdaşamaz. Bu kadar çarpıtmak neden onu anlayamıyorum...!! Gereksiz polemik yaratmaktan öteye geçmez, oyuncuları zevkle izlerken hikaye ve Fim arasındaki kopukluğu dehşetle bakıyorum.. Yazık !!.. Puan düşük ama asla oyunculara değil senarist - Yapımcı ve Yönetmenedir... AYIP
Ali atay ve Erkan koçak köstendil olmak üzere tüm oyuncuların performansı çok iyiydi. Filmde güldüğüm kadar da ağladım.. Hem çok duygusal bi yapım hem de çok komik.. İyi iş çıkarmışlar bravo
ÇOK MERAK MERAK EDİYORUM, FİLMİN ASLINDA GERÇEK BİR HİKAYEDEN ALINMIŞ HİKAYENİN ASLI ÇOK GÜZEL AMA NASIL ASLI GÜZEL OLAN HİKAYENİN FİLMİNİ ÇOK KÖTÜ YAPMIŞLAR
Filmi bu gün FOX da izledim. Tabii ki tarihi olaylar bir az değiştirilmiş ama oyuncu kadrosu bir harika. Vizyondakı Receb gibi saçma sapan filimler 5 milyon gise yaparken bu tarz filimlerin izlenmemesi insanı üzuyor. Ben her hafta ve ya her ag sinemaya giden biri deģilim ama bu filmin gişede sınifta kalmasi haksızlık. Elinize yüreyinize sağlık
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi.Filmde bütün duygulara yer verilmiş ve vatan sevgisi en son noktasına kadar işlenmiş. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Buradaki haksız ve yersiz yorumları görünce, dayanamayıp hesap açtım. Film dört dörtlüktü. Hem ağlatan, hem güldüren, unutulan birtakım duyguları tekrar hissettiren... Senaryo ve kurgu oldukça başarılıydı. Olumsuz eleştiride bulunacak hiçbir eksik görmedim. Oyunculuk, efektler ve kostümlerden bahsetmeye gerek bile duymuyorum. Kesinlikle izleyin, sıkılmazsınız.
Bugüne kadar izlediğim en iyi filmlerden biriydi senaryoyu sonuna kadar hissettim benim için de bu önemliydi zaten. Ayrıca tarihimizi de bu şekilde bir kez daha gözden geçirmiş olduk.