Astral Seyahat
    1,9
    Astral Seyahat hakkında görüşlerin ?

Mustafa M
    Mustafa M

9 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    20 yaşındayım onca sinemaya gittim böyle rezaletini görmedim hiçbir tecrübem olmadığı halde eminim ben daha iyi yapardım
    yarenozkocak
    yarenozkocak

8 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Gerçekten komik bir filmdi ama trajikomik. Sanırım tüm bütçelerini o evi tutmak için harcamışlar. Param ve zamanım boşa gitti. Bu filme vereceğim parayla yeni kitap alırdım, izleyeceğim zamana ise 2 matematik denemesi çözerdim. Lütfen siz bir daha mümkünse film yapmayın. Filmde beğendiğim tek şey cinin protez tırnaklarıydı kim yaptıysa güzel yapmış helal olsun.
    Melis D
    Melis D

7 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Flash tv oyunculuğu ... yinede emeğe saygı diyelim ama gerçekten çok berbat. Harcanan zamana ve paraya çok üzüldüm hayal kırıklığına uğradım 😞
    Emirhan K
    Emirhan K

7 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Filmi arkadaşımla beraber izledim hiçbir korkunçluğu yok gerçekten gülerek izledik. Akşam telefon farklı bir zil sesiyle çalıyor sabah farklı çok saçma. Gittikleri yerleri yeşil perdeyle yapmışlar yeşil perde gözüküyor kadının suratı yeşilimsi. Gittikleri yerlerin görsel efektleri berbat tek kelimeyle sıfır
    Cerena
    Cerena

5 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Çoğu korku filminden alıntı seslerle yapılmış gereçkten çöp bir film. Yarım saat zor dayandım. Gerek oyunculuk olsun, efektleri olsun, çekimi olsun çok amatördü. Nasıl kötü film olur merak ederseniz eğer izleyebilirsiniz :)
    Mert K
    Mert K

4 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Yapacaginiz filmin aq vakit kaybindan baska birseh degil korku ile alakali gram birsey yok bunun da vizyona vakit gecsin diye sunuldugunu dusunuyorum
    Furkan K
    Furkan K

3 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Film izleyelim diye girdik daha filmin 2.dakikasında gerçekten izlediğim en komik filmlerinde biriydi film o kadar kötüydü ki arkadaşımla gülmekten yerlere yattık evde kendim film çeksem bundan daha güzel olur.Yahu böyle rezalet şeyin sinemaya gelmesi ne kadar komik ve sinemayı alçaltıçı bir durum kesinlikle bunun gibi sinemayı alçaltan filmleri vizyona girmeden sinema yönetmenlerinin kontrol etmeleri gerekir ve ona göre sinemaya uygun olup olmadığı belorlenmelidir.
    Kaan K
    Kaan K

3 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Yok böyle bir şey. para vermeyin .yazık paraya yaa ilk filmleri galiba yönetmenin. Çöp yani 5 para etmez.para verseler bir daha izlemem
    Merve C
    Merve C

1 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Bir film bu kadar berbat olabilir. Saçmalıktan başka bir şey değildi. En büyük hırsızlığı yapıyorlar zamanınızı çalıyorlar.
    gökçe a
    gökçe a

31 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
    Merhaba,
    Astral seyahat gerçekten ilginç bir konu... Benim de filme çeken bu konu oldu fakat konunun derinlemesine işlendiğini söyleyemicem
    Aslında ben eleştiri yapmak istemiyorum çünkü filme gitme nedenim filmden iki saatliğine de olsa kendi hayatımdan biraz uzaklaşmak sıkıntımdan kurtulmaktı. Sadece şu garip geldi: Filme çıktığı gün gittim (ve gitmeden önce bu sitede film en çok beklenenler arasında gösteriliyordu) ve sinema salonundaki tek kişi bendim. Bu durum beni rahatsız etmedi ama en çok beklenen filmlere ilk gün, üstelik akşam seansına (ayrıca Beylikdüzü'nde) bir kişi gidiyorsa ya bu işte bir gariplik var ya da benden başka filmi bekleyen herkes oruç tutuyordu