Deniz K
1 değerlendirme
21 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Hababam sınıfının postmodern versiyonu olmuş.Karakterler zayıf kalmış ama birkaç orjinal replik yok değil.planotik aşklar yaşayan gençliğin libido gençligine dönüşümü kolay olmamış.Ailecek izlenecek bir film olmadığı kesin.Geçmise saygı durusu adına fener maçında maziden son kalanlarla buluşma akılda kalıcı.Kısaca aslının müsveddesi bile olmamış.Popüler kültürü düşünen ama piyasa şartlarına teslim olan filmlerden biri olarak kalacak gibi.
ASLA GİTMEYİN. Hayatımda İzlediğim en apsürt en iğrenç filmlerden birisi sırf Hababam Sınıfının Adını Kullanarak Para Kazanma Amaçlı Asla Gitmeyin Bok Gibi Değmez Konusu saçma Olaylar saçma Herşey Berbat Hababam Sınıfının Adını Kirtletmişler
Çok zayıf bir kadro. Basit hikaye ve sonuç olarak müsamere düzeyinde bir eser çıkmış ortaya. Hababam sınıfı denilince akla bu film gelmemeli. Hababam filmlerinin ortalamasını aşağıya çekecek bir film. yazık...
merhaba; Film hababam sınıfına yakışır bir gösterim olmamış.Espiri kalitesi kötü ve olaylar çok basit senaryo şeklinde sahnelenmiş.Gidilemeyecek filmler arasında gösteriyorum.
Taşıma suyla değirmen dönmez kardeşim hababam sınıfını sündürüp duracağınıza milletin gönlünde yer edecek yeni fikirler bulmayı deneyin. Türk sinema tarihi böyle kısır bir dönem yaşamadı.
Öncelikle yazıma emeği olan herkese teşekkür ederek başlıyorum. Sonuçta iş ne olursa olsun ortada oyuncusundan set çalışanına kadar verilmiş bir emek var. Filme gelecek olursak açıkçası ilk duyduğumda yürümez bu iş demiştim. Fragmandan sonra ön yargılarım çoğaldı. Filmi gördükten sonra tamamen ön yargılarımda yanılmadığımı fark ettim. Gerçekten olmamış. Film olarak idare edebilir ama "Hababam" olarak kesinlikle olmamış. Yalan yok bir önceki seride yürümemişti ama bu onlardan da olmamış. Şimdi tabii ki eski filmlerin yanına kesinlikle yaklaşamazdı onu hepimiz biliyoruz ama nereden baksanız tutarsızlık. Film içinde çakılan selamlar ve emek için 1 yıldız verdim. Yine de tüm ekibin emeğine sağlık.
Hababam sınıfı serisi olarak kabul edilemeyecek derecede kötü bir uyarlama olmuş. Biz 3 arkadaş, film bitmeden çıktık. Yazık ya keske hababam ismini kullanmasaydilar da zamanimizi boşa harcamasaydık. Karakterler bile ancak bu kadar rezalet olabilir.
Son derece keyifli bir uyarlama olmuş. En az 20 yerinde güldüm filmin. Uyarlamada öğrencilerin davranışları güncellestirilmiş. Eski uyarlamalardaki sigara kullanımı vb unsurlar yerine tablet ve telefon kullanımına yer verilmiş. Tabi Eğitim belgeseli izlemek isteyenler için uygun değil. Daha çok komedi tarzında film sevenler için tavsiye edilebilir. Ayrıca bir filmden beklentisi örnek öğrenci ve öğretmen görmek isteyenler için de uygun değil film. Ağzı bozuk, ergenlik sancıları çeken, buna karşın arkadaşları için her türlü fedakarlığı yapabilen hatasiyla dogrusuyla bir grup öğrencinin ( Eski seride olduğu gibi ) yaşadığı komik maceralar anlatılıyor. spoiler: Duba ve Format karakterleri bir sonraki filmde de olacak kadar komik. not: Izlemeden berbat diyen zihniyeti de anlamıyorum. Nietzsche'nin dediği gibi ön yargı bağırsaklardan gelir.
İnanilmaz berbat bi film inanin sonuna kadar bile izleyemedim ya arkadas komedi anlayisi resmen belalti sacma sapan sahneler abazalikda dip yapanlari oynayan bi kadro eski hababama resmen saygisizlik