Spectrum!!
1 değerlendirme
20 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Oğuzhan Uğur'u izliyorum piç ve babaladaki mevzular gayet güzeldi ancak bu filmi ondan beklemezdim gereksiz yerlerde gereksiz küfürler ve sahneler vardı sinema salonunda yanımıza oturan aile dayanamayıp çıktı gitti
Tek kelime ile berbat demek isterdim ama kesinlikle bok gibi bir film, SAKIN İZLEMEYİN!!! Film ara verene kadar sabrettim ara verilince bi oh çektim ve salondan çıktım.
Aman şöyle kötü, böyle kötü diyenlere bakmayın. Oğuzhan zaten normalde de cinsel kelimeleri rahatlıkla kullanabilen bir adam. Kahvede, işte sağda solda ana bacı ağzından düşürmeyenler, bol küfürden rahatsız olmuş. Bilinçli bir karalamada olabilir. Anca - puan kasıp durmuşlar. Yorumları okuyarak girince beklentimin baya üstünde çıktı, Ozi yine filmden komik. 6 Ay Pinç yayınlamayıp film yapsa gişeyi sallar
Film de ne kadar komik sahne varsa hepsi fragmanda fragmanın dışında olup güldüğüm bi sahne yoktu. Mizahı küfür üzerine kurulmuş bir film arkadaşımla bi zaman sonra telefonlarımıza baktık sonunu beklemeden çıktık ayrıca yayınlanmasının ertesi günü gitmemize rağmen salon bomboştu gitmeyi hak eden bi yapım değil doğrusu.
Oğuzhan Uğur’un YouTube’da ki programlarını büyük bir keyifle izleyen biri olarak.Bir daha sinema salonlarının önünden bile geçmemesini temenni ediyorum.
Neden bu kadar kötü yorumlar gelmiş anlamıyorum bir insanı bu kadar mı çekemeyen olur? Filmdeki o zekice espriler olsun cinsel içerikli şakalar olsun hepsinin dozu yerindeydi. 12 günde çekilen bir film olması kenarda dursun müthiş bir şeydi. Kötü yorumları okuyup moral düşürmek yok! Herkesin emeğine sağlık başarılarınızın devamını diliyorum :)
Gayet başarılı ilgi çekici ve komik bir filimdi heleki bazı sahnelerdeki göndermeler gerçekten çok güzel ve zekiceydi ama filim sonundaki konuşma sahnesi gerçekten eğlenceli ve doğruydu filim ekibi ve oyunculara bana böyle eğlenceli bir filşm izlettikleri için teşekür ederim.