Uyarmışlar ki 7+ 13a ve cinsel içerik işareti. beyefendi yazıyor saga sola begenmedim çok cinsel icerikti argo vardı. La arkadaş sen daha nasıl bir filme gittiğini dahi bilmiyorsun ve eleştirmenlik rolüne giriyorsun. De haydi be kardeş de haydi.
Hayatınızdan zamanınızın ve paranızın bunun yanı sıra akıl sağlığınızın eksilmesini istiyosanız kesinlikle müthiş bir dizi Not:Oğuzhan Uğuru severek izlerim ama Gergedanlar bile böyle geçirmiyor sevdiklerine Paramı keşke geri alabilsem
Me amsksskjsjzjjsjsakslskdkddsklslsslsl merhaba ben siparişimi kredi merhaba kartı merhaba ile ilgili olarak da bilinir nasılsın nasılsın 98 nasılsın 98 Klipleri silmek için kaydırın1 saat sonra silinmeleriniKlipleri silmek zorunda mı olur ya 😂 nasılsın merhaba ve nektari nasılsın ssi
gayet güzeldi arkadaşımla gittik oda çok beğendi izlemeden film hakkında kötü yorum yapanlara aldırmayın enes baturun filminden kat kat iyi bir film kesinlikle izlenmeli
Ne diyeceğimi bilmiyorum ama oğuzhan uğur normal hayattada fazla küfür eden biri filme kötü diyenler de küfüre katlanamayan insanlardır. Küfürden haz duyan ve ya küfürü duyunca korkan insanlar için bir film değil diğer taraftan oğuzhan uğuru seven bir insan gitmeli diye düşünüyorum. Bende sevdiğim için 5/5 veriyorum. Küfür duymak isteyenler için bir film