Borç Harç
    2,1
    Borç Harç hakkında görüşlerin ?

alperen k
    alperen k

Filme gitmeye gerek yok.
    Sadece cinsel içerik.
    Yarısında çıktık.
    Zamanı boşa harcamayın.
    Filmi beğenen varsa bir doktora görünsün.
    Furkan B
    Furkan B

22 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Sinema artık böyle boş adamların eline ayağına düşmüş, Türk filmi izlenmez, yazık günah sizlere youtubede 3-5 12 yaşında çocugun gazıyla cebiniz paralanınca kendinizi birşeyler sanıyorsunuz.
    Kubilay S
    Kubilay S

22 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Sürekleyici komedi bildiğimiz oğuzhan uğurun sinema versiyonu ama sıkılmadan izleyeceğiniz bir film
    Dilek I
    Dilek I

22 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Iğreç ötesi tam okul tatiline denk düşmesi de tuhaf sinema çocuk ve genç kaynıyordu..Filmin başlığı "Küfür" olmayıydı.
    Hayatımda bu kadar kötü film izlemedim.Espiri yapılmaya çalışmış fakat knock out.
    Yazık diyorum!
    Damla K
    Damla K

22 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Harika bir filmdi çok komik bel altı şakaları olabilir ama çok iyi bir film gerçekten herkese tavsiye ediyorum özellikle filmin sonundaki konuşması efsane çok farklı çok iyi olmuş
    wolf1592
    wolf1592

21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Film deki espiriler hep bel altı küfür dolu ailecek izlenilecek film değil .........................
    Jack S
    Jack S

21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Sıfır yıldız yoktu. Boş küfürlü komedi filmi. Ama gülmüyorsunuz komik kısmı bilete verdiğiniz para. Doyduk artık bunlara, ya güzel yapın ya da yapmayın.
    Aslihanintepe
    Aslihanintepe

21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Oğuzhan uğuru zaten severim. Filmide güzel olmuş. Bitişide diyer filmlerden farklı ve komik olmuş. :D
    TECHNABLASTA
    TECHNABLASTA

21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    bence gayet guzel bir filmdi. beğendim. bütçe kısıtlı olduğu belli ama oğuzhan uğurun yaptığı ilk sinema filmine göre başarılı
    Raif Mert N
    Raif Mert N

21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Oğuzhan uğur'un eski filmlerinin çok dışında harika bir film olmuş herkes ama herkes izlesin efsane bir film bi izleyin derim
    Ali A
    Ali A

21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Gayet akıcı bir filmdi, tamam beklenti altında ama 12 saatte çekilen bir film olmasını göz önünde bulundurun
    Alptekin A
    Alptekin A

Güzel
    Türk filimlerine biraz destek verip bu sektörü canlı tutun evet çok iyi olmayabilir gereksiz tantana yapmaya gerek de yok
    selingirbac
    selingirbac

21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Medya eleştirilerinin insana ayrı bir haz verdiği, filmin içerisindeki cinsel içerikli şakalara çoğu kişinin adeta kendisi melekmişcesine ve yine o kişilerin kendince koyduğu "aagh seksli konuşuyogh gülünmez,gülünemez" sınırları yüzünden daha fragmanından beri linç yediği filmdir. Her film sanatsal içerikli olamaz arkadaşlar bunu anlamalısınız. Eğlendirdi ve kafamı boşalttı güzeldi. spoiler:
    Filmin içindeki esas kız esas oğlan sevdası birden uç verdi o ayrı konu. spoiler:
    ÇÜKÜBIK
    ÇÜKÜBIK

21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    çoluğun çocuğun parasını almak için yapılmış. Hiç komik olmayan sadece küfür kıllanarak güldürmeye çalışan vasat bir film .
    Kdrckmk
    Kdrckmk

21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Çok kötü bir film. Küfür ile komedi yaptığını zannetmiş. Ayrıca her sahne de cinsellik cinsellik. Boş bir film.