Borç Harç
    2,1
    Borç Harç hakkında görüşlerin ?

Kerim Y
    Kerim Y

28 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Bir arkadaş "gitmedim ama çok iyi film olacak eminim" deyip 5 yıldız vermiş. Ben de gitmedim ama bence de eminim çok kötü olacak. :D
    Fahri S
    Fahri S

28 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Bu filme iyi diyenin yaşam felsefesi bellidir zaten küfürü espri sanan zavallı beyinciklere hulasa değinmek bile gerek yok
    Türkhalkı küfürlü şeyleri severmismis
    İnsanlığın nekadar yozlastiği ayrı bir tartışma konusu
    Komedi filmi diye 11 yaşındaki cocugumla gittim hele bismillah daha en başından küfürlerin bini bin para 5 .10 dakika zir durduk
    Ya alan aşkına bu küfürbaz film sanatsa tüküreyim böyle sanatın içine
    İsteyen yobaz gerici desin 40 tl para verdim bilirdi bile değmez vermeye
    Allah akıl fikir versin bu tür rezillikler gülen insancikara
    sibelbesok
    sibelbesok

28 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Oğuzhan UĞUR'un oynadığı bi filme kötü yorum yapmayı düşünmek bile imkansız , Oğuzhan UĞUR yine "harika".
    Ahmet T
    Ahmet T

28 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Fragmandan olmadığı zaten belliydi, Oğuzhan Uğurun inatla çok iyi çok iyi demesi üzerine gittim ve olmamış bu film.
    Film demeye dilim varmıyor olsa olsa youtube videosu olur
    Mehmet Hakan Ö.
    Mehmet Hakan Ö.

27 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Filmde küfürden başka bir şey yok.Herşeyin dozu vardır.Türk Dil Kurumunun sözlüğüne göre en ağır küfürler ediliyor.Erkek olmama rağmen utandım.Ailemle gitmiştim.Yüzümüz kızardı.Ayrıca film komikte değildi.Çok kötü bir film.Gitmeye değmez !
    Gökhan I
    Gökhan I

27 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Ben de arkadaşlarımla gitti film efsane olmuş arkadaşlarımla beraber pinç programınoda izliyoruz çok başarılı bir film filmin 2. Sini de bekliyoruz.
    Nazan D
    Nazan D

26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Hiç güzel değil verdiğimiz paraya acıdım ya bukadar argo kelime içeren iğrenç bir filim olamazdı👎👎
    Ömer O
    Ömer O

26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    İğrençç bir film sonuna kadar izleyemedim gerçekten artık nerde o eski filmler dedirtiyor bel altı konuşmalarla bir yere varacağını sanıyor zaman kaybı
    Hayat T
    Hayat T

26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Bence güzel olmuş çok beğendim salak saçma yorumlarda bulunmayin!!kötü yorumlarda da kıskançlık akıyor zaten kimin ne olduğu belli.......
    Sefa B.
    Sefa B.

26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Yok neymiş kısa sürede çekilmiş. 1.2 milyon tl harcanmış. Çok basit aslında bir cümleyle özetleyebiliriz. Bizim için........ FİLİMDİR.
    Fifti F
    Fifti F

26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    bu kadar özensiz bir film yok. boşuna nakit ve vakit. Yaparım reklamı gelir izleyici mantığı var. Kendimi keriz gibi hissetim. İzleyiciyi bu kadar aptal yerine koymaya kimsenin hakkı yok
    Salih Burak A
    Salih Burak A

Abi çok iyi film olmuş 2. Sini bekliyorum
    Çok güzel orijinal bir senaryo olmuş emeği geçenlere teşekkürler
    Seydanur K
    Seydanur K

25 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Komik değil, kötü olmuş filimde ince esprili yapmaya çalışılmış ama fazla olmuş gibi,............djjejejdkdkkdkekekfkrjjejejejdjdjsjejejejdjdkjejdj
    Nur S
    Nur S

25 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Bence sen bu işleri bırakıp bir kasabaya yerleş, organik tarım filan ... Film en az yaptığın sosyal medya programların kadar berbat.
    Yonca A
    Yonca A

25 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    daha gitmedim ama eminim çok güzel bir film olacak bence eleştirilerin ve düşük olmasının sebebi insanlara hiçbirşey begendirememek bence