Zifir-i Azap
3,3

Serdar Yüksel
Serdar Yüksel

9 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel film herkese tavsiye ederim inşallah devamı gelir herkesin kendinden bir şeyler bulacağı müthiş bir yapım emeklerinize sağlık
Medya M
Medya M

14 Eylül 2018 tarihinde eklendi
filmi sıkılmadan izledim. hikayesi beni çok şaşırttı +18 verilmesini ilginç buldum. elbette daha iyisi olabilirdi ama bu haliyle bile başarılı bir film. tebrikler
Zeynep Tugçe E
Zeynep Tugçe E

7 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Fragmandan umidim yoktu ama izledigim en harika film olmus izlemenizi tavsiye ederim agladim resmen cok guzel olmus
yasasinsinema
yasasinsinema

8 Eylül 2018 tarihinde eklendi
film hakikaten cok anlamlı ve güzel olmuş. tek sıkıntı kızlar aşırı yapmacıklardı keşke tanınmış simalar olsaydı. bir de anneyi oynayanların kaşları çok saçma ve yapmacık
Sadik E
Sadik E

9 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Film çekim tekniği yer seçimi ve konu olarak güzel kurgulanmış bir film.Filmin konusu ve seçilen ortamlar oyuncuların yetenekleri ile birleştirilmiş kendi sinema modumuza uygun özgün filmler kategorisinde yapılmış yerli ve güzel bir sinema filmi .
Ramazan K
Ramazan K

9 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izlediğim korku filmlerinin en iyisiydi.İnşallah başka bir bölümü çekilir. İzlemenizi tavsiye ederim
TC Erdal G
TC Erdal G

10 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Dün izledim tek kelimeyle harika olmuş şiddetle ve hiddet le tavsiye ediyorum son derece güzel bir gün geçirdim sayenizde
Yusuf Cetinkaya01
Yusuf Cetinkaya01

13 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Filim ilk anda saçma salak başlıyor aman tanrım ben nasıl bir filme girdim diyorsun ama ilerleyen sürede birşeyler değişiyor. Ve filmin sonuna doğru yok artık diyerek şok bir şekilde kalıyorsun. Ve son sözüm şu oldu. Tatmin oldum. Değdi vakit ayırdığıma. Çünkü sonlara doğru anlatmaya çalıştığı inanç eksikliği. Be sizi inancınıza bağlıyor. Gerçekten muhteşem bir senaryo tebrik ediyor karekterler öllmediği için filmin devamı gelir diye düşünüyorum. Mutlaka izlenmeli.
Eren Y
Eren Y

7 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Film harika fragmandakindeki görüntülerden bile çok ötesinde güzel bir film çekimin yer ve mekanları izlerken insanı dahada çok jendine bağlıyor yer ve mekanlar filmin konusuyla çok güzel bağdaştırılmış herkeze tavsiye ederim
Neslihan B
Neslihan B

7 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Fazlasıyla etikileyiciydi.. mükemmel ötesi... ba yıl dımmm...  fıragmanda güzel di ama filim kat kat güzel devamının gelmesini çok isterizzz
BLACK G
BLACK G

7 Eylül 2018 tarihinde eklendi
film çok güzeldi herkeze tavsiye ederim çok beğendim harika bir filmdi tekrardan herkeze tavsiye ederim
Sakin j
Sakin j

7 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Bugün izledim tek kelimeyle harika olmuş şiddetle ve hiddet le tavsiye ediyorum son derece güzel bir gün geçirdim sayenizde
Ebruozcan267
Ebruozcan267

8 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Filmi ilk çıktığı gibi izledim. Gerek senaryosu gerek vermek istediği mesajıyla tam anlamıyla mükemmel. Yönetmeni Haydar Işık ve tüm ekibi tebrik ederim.
Yener Y
Yener Y

9 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Filmi izledim gayet başarılı olmuş senaryo çok güzel başta anlaşılmasa'da sürükleyici bir filim ve son sahne süper devamının gelmesini temenni ederim.
Hasan Furkan S
Hasan Furkan S

9 Eylül 2018 tarihinde eklendi
İzlediğim en etkileyici korku filmlerinden biriydi hala tütlerim diken diken izlemenizi mutlaka öneririm