Kırık Bir Aşk Hikayesi
    3,6
    Kırık Bir Aşk Hikayesi hakkında görüşlerin ?

Seza Yamandağ
    Seza Yamandağ

26 Haziran 2021 tarihinde eklendi
    Efsane bir müziği var. 3 yada 4 aşk sahnesi gerçekten akılda kalır. Aşkını tüm Ayvalık halkına haykırmak için at arabası ile dolaşması. Restaurant sahnesi. Ve son sahne. Müziği sayesiylede türk aşk flimlerinin en iyilerinden.
    Caner Aydın
    Caner Aydın

4 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
    spoiler: 80 darbesi sonrası dram ağırlıklı filmlerden. Film boyu müzikler harika. Cahit oben denmiş yine. Köy-kasabaya istanbul dan uzaklaşıp öğretmenlik yapmaya geliyor kadın. Ordaki 23 yıldır öğretmenlik yapıp emekli olan kadınla duygusal bir konuşma yapıyor. Çocuklara öğretmenlik yapmış, sonra onların da çocuklarına. "O lisenin önünden nasıl geçerdim." diyor niye kalmadığını sorunca da. Ev aslında bir oda, komfor açısından zor ama heyecanlı yine de yeni bir yaşam, yeni bir yer. Kadir in halil ergun le ve guler okten le olan başka filmleri de vardı. Burda neriman koksal da var. Normalde intiharları görmeye pek alışkın değilim filmlerde, yesilcam'da. Bu filmde görüyoruz ve önemli bir olay olarak hem de. Doğru düzgün flört etmeden, sarılmadan öpüşmeden otel odasına geldiler. Oraları da tam anlamadım :) Kadir nişanlıyken gizli gizli arkadan iş çeviriyor. Söylemesi lazımdı işler büyümeden. Bir de şiddet uyguluyor kadına. O kadar dolaşıyorlarken kimse de görmüyor birlikte onları küçücük kasabada. Tabi ki kasabalıların yaptığı mahalle baskısı da iğrenç. Yaş farkı dolayısıyla ve 'bekar bir kadın' olması dolayısıyla gezip tozmasına laf edebilmeleri. Öyle bir zihniyet ki, 2 yakın arkadaşı yumruk yumruğa kavgaya tutuşturup sonrasında halil ergun u gözyaşlarına boğan. Film başında burhaniye de olduğunu söyleyince, "ordan ayrılma, geliyorum" diyor. Sonra sanırım geçmişi gösterdiler bize o an önceki zamanı. Burhaniye de, erol un yerinde buluştuklarında kadında da yüzük var. Evlenmiş belli ki. "Mutluluk yanımızdan geldi geçti." diyor. Çok ağır sahneler. Biraz şu sözü anımsatan bir film: "Yanındakiyle yaşlanırsın, aklındakiyle ölürsün.". Resim öğretmeninin intihar etmeden resim verdiği kişiyi de gösterip gösterip bıraktılar. Kimdi, ne yaptı, ne için gibi şeyler havada kaldı. Evlendiği kadının başına gelenler hoş değil. Onu önemsememesi, arkadaşlık bile yapmaması. Onun da suçu sayılmaz bu olanlar. Aileler yüzünden biraz. Kadir suç o kadının gibi umursamıyor onu. Aysel rolündeki kişi humeyra imiş. Şaşırdım. Tanıyamadım.
    ali ihsan koparan
    ali ihsan koparan

21 Şubat 2021 tarihinde eklendi
    Seyretmeye gerek yok.daha önce izleyen birinden dinlemek daha heyecanlı olabilir.ayvalik deniz güzeldi.