Stallone un daha sonra da açıklayacağı üzere içinde hiç yer almamış olmayı dilediği yapımlardan.Filmin abartılı bir maço tavrı var ve bu çoğu zaman komik oluyor.Yönetmen Carter ın öfkesini yansıtmayı başarmış ama senaryo çok özensiz.Film bittikten sonra bile düğümün tam olarak nasıl çözüldüğü üzerine bir süre düşünmek gerekiyor.O derece yani.
filmde stallone'ye biçilen rol ona bir beden büyük gelmiş. aynı rolü mickey rourke çok daha iyi oynayabilirdi-kirli, kötü ve karizmatik- ancak yine de izlenebilir. şunu unutmamak lazım orjinal filmin başrol oyuncusu michael caine'in varlığı bile yetecektir.
hakikaten stallone rolüyle mükemmel bi iş çıkardı... bu filmde herşey mükemmel kurgu,yönetmen ve oyuncular... ama tekrar söylüyorum bu filmde stallon çok harika oynadı... bu filmde canlandırdığı karakter tipi muhteşem 10/10
michael caine in get carter i nin yanına gelemeyecek bir stallone filmi.lakin kitlesini yakalamış gibi gözüküyor. bi de stallone un ağlaması herkesi cidden duygulandırıyor bunu farkettim. genel itibariyle vasatın az üstü
bence filmin iki kötü yanı var birincisi senaryo berbat bu filmin senaristi ilk önce intihar etsin.ikincisi slyvester stallone yaşlanmanın vermiş olduğu ağırlık ve gözlerinin altındaki hatların çökmesi filmde olumsuz bir etki bırakmış.size tavsiyem izlemeyin zaten filmin çıkalı çok oldu ben daha yeni yorum yapıyorum
Sylvester Stallone un diğer filmlerinden çok farklı bir imajla çektiği bu filmi çok beğendim. Film baştan sona aksiyon. Filmde en beğendiğim sahnelerden biri Jack Carter ın asansörde adamları haşat etmesiydi. Sanki Sylvester Stallone bu tip filmlerde oynamak için yaratılmış.