Ercan Dogan
1 değerlendirme
18 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Ben filmin her ikisine de bayıldım. Oyunculuk konu vs. Ama Mustafanın babasından kaçışı ve Mahsun kırmızıgül'ün ona sert yaklaşması inanılmaz ustaca oynanmış. Defalarca geri sarıp izledim sahneyi. Valla süper oynamışlar. Hepsinin emeğine sağlık. Film harika
doğudaki o sakat adamın izmirde tutunma mücadelesi.. Gene ilkinden aşağı kalmayan çok güzel film.. Yan konular fazlaca var ve gayet başarılı.. Oyunculuk kurgu sürükleyicilik hepsi on numara.. 10 / 10
Oncelikle turk sinemasinin en verimsiz az emek cok para pesinde bir sektore donustugu şu yillarda gerçekten emek harcanmis buyuk saygi uyandiran bir film . Kucumsedigimiz (ben dahil ) biyikli arabesk sarkicisi olarak tanidigimiz Mahsun kırmızıgül un boyle isler cikarmasi gercekten filmdeki azizi hatirlatti belkide oda kendinden birseyler buldu. Iyi bir sinema izleyicisi gozuyle film yine diger filmlerinde oldugu gibi biraz fazla uzamis yine bir filmde bircok fazla konuyu islemis . Anafikir den sapmalar dagilmalar olmus Mahsun kardesime katettigi asamadan dolayi sapka cikariyorum . Bundan sonraki filmlerinde daha ana konuya odakli olmasini oneriyorum .
Mahzun Kırmızıgül imzalı hiç bir film şu ana dek beni hayal kırıklığına uğratmadı. Sosyal medya ve basında çok ağır eleştiriler okumuş olsak ta, ben tamamen bazı eleştirileri ''çamur at izi kalsın '' mantığında buluyorum.Mucize 1 ve mucize 2 filmleri her şeyden evvel sizi izlerken muhteşem doğa manzaraları ile görsel bir şölene davet ediyor.Gerçek yaşam hikayesinden esinlenmiş olması senaryoyu daha lirik ve dramatik hale getirmiş.Filmdeki oyuncuların katkıları muhteşem !.İnsanın yaşam mücadelesi ve kararlılığın ne gibi mucizeler oluşturacağına dair etkileyici bir konu.Filmin müzikleri harika.
İlk bölüm ne kadar başarılıysa ikincisi o kadar berbat!!! O muhteşem mükemmel diyen insanlar anlamakta güçlük çekiyorum. Yanlı yorum yapıyorlar. Film aşırı derecede uzatılmış. Bu sefer gerçekten olmamış.
Çok duygulandım beğendim emeğinize sağlik beklediğim bir film di. Insanların azminin gücünü gördüm sevginin her seyi yeneceğini sizleri tebrik ediyirum
Hayatimda hic bir filim icin bir yorum yazmadim ama buna yazma geregi duydum aziz batiya geliyor muglaya nedense filimde bizim kültürumuze ayit hic birsey yok yok amerikan dansiydi yok yilbasiydi sacma sacma dugun lerinde bile bir tuhaf mahsun efendi nedense batiyi avrupa kulturleriye modern gostermeye calismis cok sacma bir filim.olmusn .! Hem bizim insanimiz özürlu insana bunu yapmaz biz elhamdulilah merhametli insanlariz .!
Birkaç saat önce dijital platformlara düşmesiyle izlediğim Mahsun Kırmızıgül filmi. Gerçekten hayatta hiçbir şeyin teasdüf olmadığını ve her insanla belli sebeplerle karşılaştığımızı gösteren, insanı baymadan dramı izleyiciye aktaran gaet yerinde bir filmdi. Yüzünüzde gülümseyerek izleyebileceğiniz ve en sonda birden neler olduğuna şaşırıp kalacağınız bir film olmuş. Talat Bulut'un kadro dışı kalması filmi etkilese de uzun zamandır izlediğim en iyi Türk filmiydi kesinlikle. Harikasınız be.