CagriAydogdu
3 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Sıkıcı bir filmdi. Salonu terkedenler oldu. Küfürler ne ara normal oldu bu kadar. Ailecek gelenler ve gençler vardı. Hem seyirciye bu kadar saygısızlık yapılmamalı. Yaşlılarla film boyunca dalga geçilmesi de komik değildi. Bu film hiç olmamış.
Oyuncu kadrosuna bakıyorum ve burdan birşey çıkar diyorum filme gidiyorum. Amma bundan sonrası fiyasko. Özensiz bir yapım. İğrenç argo kelime dağarcığı ve sulu espriler. Bu mudur? Yazık bu filme 24 tl verdim. Koltuğun rahatlığının vermiş olduğu şekerleme dışında bir tat almadım.
Şafak Sezer Kolpaçino 1 ve Kolpaçino bomba'dan sonra gerçekten güzel bir komedi çekemedi ve filmin kadrosu kaliteli olmasına rağmen gerçekten olmamış Ayhan Taş ve Sinan Çalışkanoğlu ikilisi bile kurtaramamış filmi gerçekten ortalama altı vasat olmuş. İnşallah Şafak Sezer'i tekrar Kolpaçino 1 gibi güzel filmlerle görürüz ilerde
Bir Trakyalı olarak söylüyorum; Sizin konuştuğunuz -daha doğrusu konuşmaya çalıştığınız- Trakya ağzı ile komiklik falan olmuyor. Tüm komik sahneler fragmanda. Filmi izlemek yerine fragmanı izleyebilirsiniz.
Berbattı sinemada izlemeyi çok istemiştim ama bazı sebeplerden gidememiştim iykide gidememeşim kopuk konu sıkıcı olaylar güzel başlıyor iğrenç devam ediyor çok çok kötü bir film aslında komik ve sevdiğimiz oyuncularla güzel bir komedi çıkarılabilir di ama nerdee
Film arasına kadar zor sabrettik ilk okul 3.sınıf seviyesinde tamamen para kazanılmak için yapılmış bi sıradan boş konuşup oynanmış bi tuzak bedavaya bile gidilmez zamanımıza yazık
Bu kadar güzel bir ekibin böyle bir senaryoyu kabul edip oynaması çok üzücü. Güldürmek değil gülümsetmedi bile. Arkadaşlar tamamen paranıza ve zamanınıza yazık edersiniz üzülerek söylüyorum ama maalesef öyle.
Arkadaşlar oyunculara saygı duyuyorum fakat berbat ötesi bir film hiç bir konusu olmayan, bir konu varsa bile bu güzel anlatılamayan film. Bir emek var kabul ediyorum ama filme gidipte ne bir buçuk saat kaybedin ne de verdiğiniz paranızı.
Filmi Gala da izledim.Açıkcası hayal kırıklığına uğradım.İlk sahnelerdeki köylülerin göktaşını amerikan füzesi zannedip verdikleri tepkiler çok yapmacıktı ve bunun devamı sahneler zorlama espirilerle devam ettirilmeye çalışılmış.Zaten filmi izlerken olacak herşeyi tahmin edebildiğiniz için sürükleyicilik konusunda da çok başarısız buldum.
Böyle güzel oyuncuların içinde nasıl böylesi iğrenç berbat film yapılabilir. Paramı iade etseler gerçekten alırım. Hiçbir sahnesi mi komik olmaz arkadaş 2 saatlik bir zaman kaybı
Emeğe saygısızlık etmek istemiyorum ama gerçekten vakit kaybıydı. Bitirmeden çıktık sinemadan. Konu çok boştu. Lütfen artık film yapmak için yapmayın, daha özenli farklı filmler bekliyoruz. Sizler de seyircinin zamanına saygı gösterin lütfen.
Kesinlikle gitmeyin biz filmin ortasında ciktik bekliyorum bir yerde mutlaka gülerim diye ama yok gülünecek hiç bir kısmı yok gerçekten paranızada vaktinizede yazık.