Enes Batur Gerçek Kahraman
    2,8
    Enes Batur Gerçek Kahraman hakkında görüşlerin ?

Eslem K
    Eslem K

10 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    bence gayet güzel film eğlencelide ...............................................................................
    Nazif Ali G
    Nazif Ali G

9 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Paranızı seviyorsanız gitmezsiniz zaman kaybı hiç önermiyorum 6 milyonluk bir film değil asla olamaz
    2019 b
    2019 b

9 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Film çok güzel enes baturun hayalmi gerçekmi filminede baktım bu filme 1.000.000 vermek isterdim abi ndng ailesi seni seviyor
    Oyun_ B
    Oyun_ B

9 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Cok iyi bir film en güzel yeri çatıda dövüş çok güzel enes abinin filmlerini çok beyeniyorum Enes Batur hayal mi gerçek mide çok güzeldi enes abi yorumumu görüyorsan seni çok seviyorum
    Deniz G
    Deniz G

9 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Çok güzel 5 yıldıza hak ediyor enes barutu çok seviyorum hep videolarını izliyorum aboneyim 20 mn olur inşallah
    Batuhan H
    Batuhan H

8 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    enes abi yaparsa her şey porfect olur.film 10 numara olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
    gulnaz t
    gulnaz t

8 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    çok güzel olmuş aslında 1000000000000 puan vermek istiyordum ama puan sadece 5ğin altındaydı oyüzden iyi puan veremedim
    Sudenaz E
    Sudenaz E

8 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Tek kelime ile efsane ❤ gerçekten çok güzeldi herkese tavsiye ediyorum , kaçırmayın 👍 herkesin eline sağlık
    SILA K
    SILA K

8 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Mükemmel gitmenizi tavsiye ederim. Ve de çok komik
    Muhteşem ilk sekiz dakika izledim ve güzeldi mutlaka izleyin
    TEK TW ADMDIR GERISI YALAN G
    TEK TW ADMDIR GERISI YALAN G

8 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Sakın ama sakın asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla alsa sala sala asla ama asla gitme sakın ama sakın ama asla ama asla gitmeyin
    Ege A
    Ege A

8 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    abi çok iyisin inşallah devamı gelir filmini daha izlemedim ama güzel olacağına inanıyorum bi önceki filminde süprayzdı iyisin çok iyisin abi devamını sallıyom bitmiyo 500 kelime fazla aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Samet A

Ahmet B

Yakup B
    Yakup B

8 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Çok güzel begendim enes batur cidden güzel şeyler yapiyosun başarıların devamını dilerim kardesim yvyfgcvudyxifufxirzirzzruzurxtiztizixgovhvdtdycuftcuvuftfuge4duv
    Go- O
    Go- O

8 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    TEK BİR KELİME DİYE BİLİRİM ' HARİKA' hak ediyorsun sen helal sana be adam sın bu kadar beklemezdim