Cok iyi bir film en güzel yeri çatıda dövüş çok güzel enes abinin filmlerini çok beyeniyorum Enes Batur hayal mi gerçek mide çok güzeldi enes abi yorumumu görüyorsan seni çok seviyorum
abi çok iyisin inşallah devamı gelir filmini daha izlemedim ama güzel olacağına inanıyorum bi önceki filminde süprayzdı iyisin çok iyisin abi devamını sallıyom bitmiyo 500 kelime fazla aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çok güzel begendim enes batur cidden güzel şeyler yapiyosun başarıların devamını dilerim kardesim yvyfgcvudyxifufxirzirzzruzurxtiztizixgovhvdtdycuftcuvuftfuge4duv