Harun a
1 değerlendirme
24 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Tam 7-16yaş fillmi. Gerçekten o yaşlardanki gözle izlerseniz zevkli film. Bence tek sıkıntı enesin ön planda olması oyuncu ışığı yok çünkü ama film fikri güzel eğer kendisine aitse yazar kısmında olması ona sinemada daha ileriye taşır yoksa bu oyunculukla var olan kariyeride bitirir. Ayrıca ömer karakteri gerçekten çok komikti oyuncuyu tebrik ederiz
Enes baturun filmi muhteşemlik ötesi olmuş abimiz kral ne yaparsa yapsın hepsi güzel zaten ama bu film daha da güzel olmuş hayal mi gerçek mi filminden daha fazla güzel olmuş
Film o kadar kötü olmuşki hemen bitsin istedim keşke arkadaşlarım zoruyla götürülmeseydim dedim berbattı 🖕👎👎 bu yorumlar zaten fark Random atılıp geçilmiş Enes Batur’un çocuk kitlesi yazmış yarısında nefret ettim bu maldan 🖕🖕🖕
Film çok güzel ben çok sevdim eskiden enes baturu izlemezdim ama artık hastasıyım ve tüm videolarını takip ediyorum filmdeki kostümü çok güzel ve enes batura yakışıyor ve eğlenceli tepkiler veriyor ve bundan dolayı yani ben filmi güzel ve kusursuz bulduğum için ben enes batur gerçek kahraman filmine 10 üzerinden 10 ama puanlamada en fazla 5 olduğu için 5 üzerinden 5 veriyorum yani en yüksek puanı filmin başı biraz sıkıcı ama sonradan çok eğlenceli oluyor ve enes batur ve arkadaşının kahramanlığa inanmak için arkadaşı ile kaçırıldığı an ve kahraman ekibinden yardım alarak onlarında bir savaşçı adayı olma süresinden gerçek bir savaşçı olana kadar çalıştıkları zaman içerisi çok komik ve eğlenceli
spoiler: arasında Sgjzshzjzjzjjzjdjdududuhdhzzhzhzhzhzhzhzhhzzhxhxhhxuwvsusvhdjsbuxyofyfzdzjfzglsotagkshlafhotsjxczjfxcnjfxfkajtxgoslhdtjalatoxptslgxtodhlsifnzkgcohdlhfjfnxjfcgjrxglsrbstchtofglso5xlboecskfs8rxs8dgigoto gokgzlggodjddjfifedfghjhudcjiffgjjjjgvsggsydyd7uddufhudgxudhubdubdysggw mero çok çalışmaya dikkat et kolay değil de 3bir yok mu allah aşkına biri çıksın diye bir şey olabilir ama her daim olsun diye bir şey olabilir ama her dünya savaşı çalışmaları gibi hassas bir konu ve yerine daniel Remzi tarafından