Zeynep Sorumsuz
1 değerlendirme
31 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Çok harika bir filmdi bence haketmediği bir puan aldı. Ben çok eğlendim. Tabi ki her film gibi ilk seansında sıkıldım ama sonra acayip bir şekilde eğlendim. Tüm yorumları okudum ve vasat diyenleri anlamadım. Neye göre bu puanları ve yorumları yaptılar anlamadım. Bana Enes Batur evet para vermiyor ama harika bir işe çamur da atılmaz. Başka takip ettiğiniz youtuber veya ünlü yüzünden daha doğrusu tanımadığınız bir insana taraf almayın.
Tam 7-16yaş fillmi. Gerçekten o yaşlardanki gözle izlerseniz zevkli film. Bence tek sıkıntı enesin ön planda olması oyuncu ışığı yok çünkü ama film fikri güzel eğer kendisine aitse yazar kısmında olması ona sinemada daha ileriye taşır yoksa bu oyunculukla var olan kariyeride bitirir. Ayrıca ömer karakteri gerçekten çok komikti oyuncuyu tebrik ederiz
Açmıyor full fragman puan siteye izlediğim bütün filmlerde böyle mallar bide 50 karakter istiyor kendilerine bimlarakter alsınlarda öyle istesinler 50 karakteri
dünyanın en güzel filmi izledim gayette güzel bir film o 1 2 veren veletlere tek dicem göz bakar beyin görür siz görememişsiniz çünkü görmek için beyin gerekir ve o sizde yok
Oyle ya da boyle para kazandilar tek basarili kismi bu. Konu berbat, oyunculuk berbat, mizah berbat. Gerce bunlarin abileri ne yapiyo ki cem yilmaz o bu. Galiba sinemadan en kolay para kazanilan ulkeyizdir.
Arkadaslar,18 yas alti icin çekilen film ,neden bu tepki anlamadim cocuklara sorarsan harika film der cunku onlarin yasina gore yapilmis ,lutfen elestiri yaparken cocuk gozunden bakin yada karalamayin
çook iyi bir film harıka !!! hele ıcınde kafalarda olunca..... bi başka oluyor tabi uhıfheufjhe!!! tfytrdtdtydythdgtdtgdgtdgttdtgdthgdgdcfgbvcdgtdtygdgthdcdgtdyujudyjtsysdythsxgrftstygststgfxsgtsythdhgdxghvfujkgyırystateTSZGFXHYF8UITGKJFDTFUJ
aaaaaaaaaaaa çok güzel olmuş be helal sana aaaaaaaaaaaa çok güzel olmuş be helal sana aaaaaaaaaaaa çok güzel olmuş be helal sana aaaaaaaaaaaa çok güzel olmuş be helal sana aaaaaaaaaaaa çok güzel olmuş be helal sana aaaaaaaaaaaa çok güzel olmuş be helal sana aaaaaaaaaaaa çok güzel olmuş be helal sana aaaaaaaaaaaa çok güzel olmuş be helal sana aaaaaaaaaaaa çok güzel olmuş be helal sana
İlk filmi izlemiş ve hikayeye odaklandığım, oyunculuklara çok takılmadığım için hak ettiğinden fazla bir puan vermiştim. Bu filmi izlediğimde; prodüksiyon olarak kesenin ağzının açıldığını söyleyebilirim. Ancak bu filmde hikaye kötü ve mantıksız olduğu için rezalet ötesi oyunculuklar göze fazlasıyla batıyor. Tüm Youtube tayfasının teknede olduğu bir sahne var, ortaokul çocuğu daha iyi rol yapabilirdi. Maalesef sınıfta kalmamış, okuldan atılmış filmdir.