Kural Dışı
3.5
4.5
İzlemek İstiyorum

Özet

Kural Dışı, okul öncesi eğitimcisi olan bir adam ile özel eğitim alması gereken gençlerin sorumlusu olan bir eğitmenin hikayesini konu ediyor. Birbirinden farklı karakterlere ve farklı inançlara sahip olan iki adam, otizmli çocuklara yardım etmek için kar amacı gütmeyen bir kuruluş kurmak için bir araya gelir.

Beyazperde Eleştirisi

Çok İyi
Kural Dışı

Sinema şimdilik eve sığıyor!

Yazar: Duygu Kocabaylıoğlu
Tüm dünyayla eş zamanlı olarak ülkemiz de Covid-19 salgını ile mücadele ederken, tüm eğlence endüstrisi de –yine dünya çapında- neredeyse tamamen durmuş durumda. Sinema salonları kapalı, setler askıya alındı... Kimse önünü net olarak göremediğinden dijital platformlar heybelerindeki ‘taze’ film ve dizileri ekonomik bir planlamayla yayınlamanın yollarını arıyorlar. Televizyon kanalları ise çoktan Yeşilçam simidine ve 90’lar dizilerine sarılmış durumda!Hepimizin aklında “Bu karantina günleri ne zaman bitecek?” sorusu dönüp dururken, sinema sektörünün aktörleri de hali hazırda ellerinde olan ve vizyona sokamadıkları filmleri, seyircisiyle yasal çözüm yolları ile buluşturmayı deniyorlar. Bazı yabancı ülkelerde örneklerini gördüğümüz vizyon filmini dijital platform üzerinden kiralayıp seyretme yöntemi de bu anlamda ülkemizde ilk kez Başka Sinema ve Blu Tv iş ortaklığı çerçevesinde deneniyor.

Fragmanlar

Haberler - Gündemdeki Filmler
13 Nisan 2020 Pazartesi
Başka Sinema'da Bu Hafta: "Hors Normes", "Woman" haber görseli
Haberler - Özel Dosyalar
Başka Sinema'da bu hafta hangi filmler var?
6 Mart 2020 Cuma
Beyazperde'nin Seçimi: Boğaziçi Film Festivali'nde Ne İzlesek? haber görseli
Haberler - Festival ve Ödüller
Bu yıl 18-25 Ekim tarihleri arasında 7. kez düzenlenen Boğaziçi Film Festicali'nin programına hala göz atmadıysanız, sizler…
17 Ekim 2019 Perşembe

Ses formatı -
Yapım formatı -
Viza numarası -

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2019, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2019.